Februárban bombaként robbant a hír, miszerint beadta felmondását Gundel Takács Gábor, a köztévé egyik legismertebb műsorvezetője. Ma pedig kiderült, hogy egy újabb képernyős lépett ki a közmédiától. A wmn.hu-nak adott interjújában jelentette be az MTVA-nál dolgozó műsorvezető, Al Ghaoui Hesna, hogy beadta felmondását. A Bábel című műsor házigazdája, újságíró, haditudósító 12 évig dolgozott az MTVA-nál. A döntését a következőképp indokolta:

“Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem feltétlenül esett egybe azzal, ami a tévé képernyőjén volt. Az elmúlt időszakban történtek számomra is elfogadhatatlan dolgok az országban és a televízióban, ezek miatt bennem is voltak dilemmák, hogy fölálljak vagy sem.

Ugyanakkor hálás is vagyok a tévének, hogy az utóbbi öt évben egy olyan műsort készíthettem – a Bábel című műsoromat – ami tényleg arról szólt, és olyan értékeket közvetített, amit képviselek. És fantasztikus csapattal dolgoztam együtt” – nyilatkozta a wmn.hu-nak a műsorvezető.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél