A Trónok harca alapjául szolgáló Tűz és Jég dala regényeket is szerző George R. R. Martin nem éppen egy hétköznapi író. Néhány kortárs szerzővel ellentétben, Martint nem változtatta meg az elképesztő siker a mai napig ugyanaz a rendkívül közvetlen ember, aki korábban is volt. Az idén 68 éves író bármennyire hihetetlen, de szinte bárkinek hajlandó interjút adni a Trónok harca világával kapcsolatban.

Preston Jacobs Trónok harca szakértőnek néhány hónapja nyílt lehetősége arra, hogy beszélgethessen Martinnal a rajongókat érdeklő egyik legégetőbb kérdéssel kapcsolatban. Jacobs a könyvolvasók egyik kedvenc karakterét Lady Stoneheartot illetően szegezte a kérdést a szerzőnek, hogy vajon számíthatunk-e még a felbukkanására a sorozatban.

Martin elmondása szerint Stoneheart (Kőszív) már egész biztosan nem bukkan majd fel a televíziók képernyőjén, mivel a történetszálát még az egyik korábbi évadból vágták ki az alkotók. Végezetül pedig megjegyezte, hogy ha az idejét nem kötné le az utolsó két könyv megírása, akkor néhány dolog egészen biztosan máshogy alakulna a tévében, mint ahogyan azt a széria alkotói eredetileg elképzelték.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre