A múlt héten fontos hír látott napvilágot a Trónok harca előzménysorozataival kapcsolatban, hiszen az HBO bejelentette, hogy zöld utat kapott az egyik spinoff pilot epizódja. A készítő Jane Goldman lesz, aki a Kingsman című nagysikerű filmen is dolgozott, a produkció pedig évezredekkel az anyaszéria előtt játszódhat. Most A tűz és jég dala írója, George R. R. Martin nyilatkozott a projektről, aki további érdekességeket árult el róla.

“A testvérsorozat több mint 10 ezer évvel az eredeti produkció előtt játszódik, de egyelőre a fejlesztés olyan korai fázisában vagyunk, hogy se színészgárda, se rendező, se pedig pontos, már kiválasztott helyszínek nem állnak a rendelkezésünkre. Az én javaslatom az lenne, hogy Hosszú éjszaka (The Long Night) legyen az előzményszéria neve, de az HBO biztos igyekszik majd belerakni a Trónok harca szavakat is a címbe” – nyilatkozta az idős író.

A Star Wars esetében könnyedén megoldották a problémát, ott a Zsivány Egyes és a Solo is az “Egy Star Wars-történet” alcímmel jelent meg a mozikban. Vajon itt is hasonló húzást várhatunk a kábelcsatornától? Amint új fejlemény kiderül a spinoffról, azonnal megírjuk.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része