A Trónok harca 8. évada kemény kritikákat kapott nem csak a szakmától, de a rajongóktól is. George R. R. Martin A tűz és jég dala könyvek írója pedig azután, hogy kiakadt a nézőkre az HBO ellen indított petíciójuk miatt, most meglepő nyilatkozatot adott. Martin ugyanis elárulta, felszabadító érzés számára, hogy befejeződött a sorozat. Az Obervernek adott interjúból az is kiderült, miért sírja vissza a Trónok harca szerzője azokat a napokat, amikor még nem volt ismert sztár.

“Örülök neki, hogy befejeződött a Trónok harca, mert nem volt jó hatással rám a széria. Ahelyett, hogy inspirált volna, és segített volna, hogy jobban haladjak az írással, nagyon lelassított. Mindig, amikor leültem írni és napi 40 oldal helyett csak 4-et haladtam, magamat hibáztattam. Mostanában rajongói találkozókra sem megyek, mert fárasztó az a sok ember, akik csak azért vannak ott, hogy szelfizzenek velem” – mondta el George R. R. Martin, aki jelenleg a 6. Trónok harca könyvön, a Winds of Winteren dolgozik. A regénysorozat 7 részes lesz.

“Hiányoznak a régi szép napok, amikor még be tudtam menni egy könyvesboltba, és nyugodtan nézelődhettem és olvasgathattam. Mostanában 10 perc alatt felbukkan valaki, aki észrevesz és egyből körbevesz a tömeg” – tette hozzá az író, elismerve, hogy amennyit nyert a hírnévvel, annyit vesztett is.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része