2014 februárjában indította el hazai sugárzását a FOX. A csatorna kínálatának legnagyobb dobása a The Walking Dead volt, melynek első négy évadát hétfő esténként dupla részekkel tűzték képernyőre. Az ötödik már az amerikai premierrel egy időben érkezett, és ettől kezdve minden évad a tengerentúli bemutató napján volt látható magyar szinkronnal. Idén februárban elsőként számoltunk be arról, hogy befejezik a magyar FOX műsorszórását, így év elején kétségessé vált, hol folytatódhat a The Walking Dead 2018 őszén.

A FOX sugárzása április 30-án szűnt meg Magyarországon, mi pedig az előtte való napokban tudtuk meg, hogy a népszerű zombis sorozat vetítési jogait a Viacom szerezte meg, és az RTL Spike nevű csatornájukon fogják műsorra tűzni. A médiavállalattól akkor azt az információt kaptuk, hogy a széria epizódjai az amerikai premierrel egy időben kerülnek majd az RTL Spike-on képernyőre. A pontos kezdési időpontokra nemrég fény is derült.

A The Walking Dead kilencedik évadának első részét magyar idő szerint, október 8-án 4:25-kor láthatják a hazai rajongók. A részt 8-án este kétszer is megismétlik, először 22 órakor, majd közvetlenül utána, 23 órakor. A The Walking Dead további premier epizódjai hasonló módon kerülnek adásba. Az új évad több szempontból is különleges lesz, ugyanis ebben távozik két főszereplő, a Rick Grimest alakító Andrew Lincoln, valamint a Maggie-t játsszó Lauren Cohan.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna