A Netflix Magyarországon forgatja a Trónok harca új kihívójának tartott The Witchert, mely regényadaptáció lesz, a forrásanyagból készített videojátékok milliós példányszámban keltek el. A produkciónak most már egyre teljesebb a szereplőgárdája, hiszen pár napja bejelentették, hogy Freya Allen Cirit fogja alakítani, míg Anya Chalotra az elbűvölő Yennefert kelti életre. A Netflix úgy nyilatkozott, hogy amint teljessé válik a széria stábja, meg is kezdik a felvételeket, melyeknek egyik helyszíne hazánk lesz.

A The Witcher főszereplője Henry Cavill lesz, aki a mutáns démonvadász Geralt bőrébe bújik. A korábbi Superman Magyarországból posztolt videót az Instagramon, így hamarosan meg is kezdődhetnek a munkálatok. Mint ismeretes, a produkció eredetileg 2020-ban mutatkozott volna be az online videotékán, de a premiert egy évvel előrébb hozták, szóval igyekeznie kell a stábnak a felvétellel.

A következő években a fantasy rajongóknak nagyon jó dolguk lesz, jön az Amazonra A Gyűrűk Ura, az HBO hamarosan a Trónok harca első spinoffján kezd el dolgozni, de a The Witcher és Az Idő Kereke is bizakodásra adhat okot.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része