Hétfő óta a VIASAT3 már nemcsak SD-ben, hanem a jóval nagyobb HD felbontásban is elérhető. Elsőként a UPC ügyfelei élvezhetik jobb minőségben a csatorna sorozatait, filmjeit és saját gyártású műsorait. Részletek a tévéadót működtető Sony Pictures Television Networks közleményében:

A VIASAT3 HD elsőként a UPC Magyarország előfizetői számára érhető el. A csatorna közvetlenül a VIASAT3 után, a 36. programhelyen található a UPC csatornakiosztásában, egyelőre teszt jelleggel, majd október 1-től élesben is.

Műsora megegyezik a VIASAT3 műsorával, így olyan országos sorozatpremierek és egyedülálló saját gyártású műsorok láthatóak majd HD minőségben, mint például a hétfő esténként vetített Feleségek luxuskivitelben, amely többek között Csősz Boglárka és Rubint Réka tehetős hétköznapjaiba enged betekintést, vagy az ország kedvenc műveletlenségi vetélkedője, az Észbontók, amely változatlanul Kovács Áron műsorvezetésével, ám vadonatúj epizódokkal és celeb különkiadásokkal jelentkezik október 9-től minden hétköznap este. Emellett természetesen HD minőségben látható majd a legújabb gasztro-reality, az Ide Süss! – Az ország nagy cukrászversenye, amely az ősz legédesebb versengésének ígérkezik, a két házigazda pedig Hajós András és Sass Dani lesz.

hirdetés

A VIASAT3 HD a saját gyártású műsorok mellett a legfrissebb sikersorozatokat is nagyobb felbontásban sugározza, így a nézők olyan országos premierekkel találkozhatnak a csatornán, mint az október 10-től a világpremierrel egy időben vetített Marvel’s Inhumans vagy Az Amazonas aranya.
A VIASAT3 HD adása a UPC Magyarország minden HD csatornaválasztékot kínáló díjcsomagjában elérhető.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része