December 20-án érkezett meg a Netflixre a The Witcher című fantasy sorozat, melynek középpontjában a Henry Cavill által játszott Ríviai Geralt állt. A mutáns szörnyvadász története mellett megismerkedhettünk a boszorkány Yenneferrel és egy száműzött hercegnővel, Cirivel is. A produkció érdekes karaktereket vonultatott fel, mivel azonban az egyes események más időben játszódtak, így sok rajongó könnyen összezavarodhatott. A Netflix nemrég közzétett egy hivatalos idővonalat, amelyből több, az 1. évaddal kapcsolatos érdekesség is kiderült.

Ezek között van, hogy az első vajákot 967-ben hozták létre, míg Geralt ehhez képest 1160-ban született. A varázsló Stregobor, amikor a sorozatban utoljára látjuk 477 éves, így igencsak szép kort ér meg a szereplő. Ennél azonban jóval érdekesebb, hogy a Ríviai Geralt mellé szegődő Jaskier 1222-ben született, tehát a bárd és a szörnyvadász között több, mint 60 év korkülönbség van. Jaskier mindössze 18 éves, amikor először Geraltba botlik, a sárkányvadászat azonban a Netflix idővonala szerint 1262-ben zajlik le, amikor a bárd már 40 éves. Ehhez képest a karakteren egyáltalán nem látszik az öregedés.

A The Witcher készítője, Lauren Schmidt Hissrich nemrég megnyugtatta a rajongókat, a produkció folytatásában sokkal lineárisabb lesz a történetvezetés, és jobban odafigyelnek majd a logikai hibákra is.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban