A magyar HBO GO kínálata hónapról hónapra egyenletes tempóban növekszik, az online videotáron elérhető filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és gyerekeknek szánt tartalmak 2020 elején már átlépték a 7000 órás határt. Februárban a megszokottakhoz képest kevesebb új sorozat érkezik az HBO GO-ra, de befejező évadával folytatódik az egyik legismertebb katonai széria, illetve visszatér a képernyőkre Jim Carrey is.

Február 1-jén A varázslók című urban fantasy sorozat a teljes 4. évadával válik elérhetővé szinkronnal és magyar felirattal az HBO GO-n. A 13 részes folytatásban azt láthatjuk, ahogy Quentin Coldwater és társai miután helyreállították a mágiát a világban, komoly slamasztikába kerülnek. A produkció főszereplői elvesztik emlékeiket, új személyiséget kapnak, és fogalmuk sincs arról, hogy létezik mágia. A kenderfutár című félórás dramedy a 4. szezonjával tér vissza február 8-án az online videotárra. A 10 részes etap hetente, az amerikai premierrel egy időben válik elérhetővé az HBO GO-n, mely New York lakóinak sokszínűségét mutatja be. A különálló történeteket a kerékpározás és a szabad szellemű kenderfutár személye köti össze.

hirdetés

A Modern család című kultikus amerikai szitkom 11. szezonja február 11-én érkezik az online videotárra, az új epizódok hetente kerülnek fel az HBO GO-ra. Már csak 22 rész és a hazai közönség is búcsúzni kényszerül a többgenerációs famíliától, hiszen ez lesz a produkció utolsó etapja. A szériában több, mint egy évtizeden keresztül láthattuk az Egy rém rendes család korábbi sztárját, Ed O”Neillt is, aki hosszú szünet után a Modern családban talált újra magára. Február 10-től dupla részekkel folytatódik Jim Carrey népszerű sorozata, a Most nevess! az HBO GO-n, a történet főszereplője Jeff, aki Mr. Pickles néven népszerű gyermekműsort vezet. A produkció furcsa, keserédes humorával vált a nézők kedvencévé, az új részekre sokat kellett azonban várni, hiszen az 1. szezon 2018 őszén debütált.

Február 10-től dupla részekkel érkezik a Briliáns barátnőm 2. szezonja az HBO GO-ra, a megható történet középpontjában egy idős hölgy áll, akinek nyom nélkül eltűnik a legjobb barátnője. A nő egy könyvekkel teli házban bekapcsolja a számítógépét, és elkezdi írni a Lilával való hatvanéves barátsága történetét. A képernyőn a két nő kalandjait láthatjuk megelevenedni, visszaemlékezések formájában. Ezúttal egyetlen teljesen új sorozat mutatkozik be az online videotáron, a Zéró Zéró Zéró február 14-től dupla részekkel lesz látható, a 8 részes produkció a kokainkereskedelem sötét rejtelmeibe vezeti be a nézőt, a gyártástól a fogyasztásig. A széria olyan változatos helyszíneken játszódik, mint Mexikó, Párizs, vagy éppen Afrika.

Az HBO GO-ra az utolsó, 10 részes szezonjával érkezik meg a szebb napokat is látott Válaszcsapás című akciósorozat, mely néhány évvel ezelőtt még a legjobb akciószériának számított. Ma már ezt a szerepet átvette a Jack Ryan, de azoknak, akik megnéznék az új csapat utolsó bevetéseit az európai számítás szerint 8. évadban (az HBO szerint hetedik), érdemes lesz február 15-től figyelemmel kísérniük a Section 20 kalandjait. Végül, de nem utolsó sorban a gazdasági élet rajongóinak szól majd az HBO GO utolsó, februári premierje, mely 19-én érkezik meg az online videotárra. A pénz hálójában a teljes, 6 részes 2. évadával válik elérhetővé, a történet 6 hónappal azután veszi fel a fonalat, hogy a világgazdaság kis híján összeomlott, a Deutsche Global Invest pedig emiatt nehéz napokat él át.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban