Hatalmas változásokon megy keresztül a következő két hétben az RTL Klub, az április 27-től érvényes új hétköznapi műsorrendet a napokban itt mutattuk be részletesen. Mától a hétvége is felborul, A Tanár és az Apatigris levétele utáni új struktúra elemeit és annak időpontjairól ugyan már egyenként elsőként beszámoltunk, de most jöjjön egy együttes összefoglaló cikk is.

Szombatonként 19 órakor marad a mostanában a szokásosnál is nézettebb Fókusz Plusz. Utána A Tanár helyén ma 20 órakor indul a Made in Karantén, az RTL Magyarország legújabb otthoni tehetségkutató műsora. A négytagú zsűri Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző döntenek majd arról, hogy mely produkciók érnek 1 millió forintot. A Made in Karantént az UFA Magyarország gyártja (X-Faktor, Barátok közt, Házasodna a gazda, Álarcos énekes), melyről itt írtunk bővebben. Utána 21 órakor folytatódik az elmúlt két hétben sikerrel debütált Mellékhatás című sorozat a harmadik epizódjával.

Vasárnap az Apatigris helyett két karantén műsort is indít a csatorna. 18:50-kor lesz látható a Maradj haza magadnak! első adása. Az új show-ban négy sztár, négy jó cimbora – Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik – “karantén kalandjain” szórakozhatunk majd hetente 20-25 percen keresztül. A produkciót az Attention Production gyártja (Éjjel-Nappal Budapest, A Gyanú árnyékában), melyről itt találsz bővebb információkat.

Utána szintén ezen a hétvégén debütál a Segítség! Itthon vagyok!. A karantén szitkom vasárnaponként 19:20-kor jelentkezik majd, körülbelül 20 perces műsoridővel. A fikciós sorozat kitalált történeten alapul majd és olyan emberek hétköznapjait mutatja be, akiknek az életét a mostani helyzet megváltoztatta. A szériát a ContentLAB & Factory gyártja (A mi kis falunk, Korhatáros szerelem, Drága örökösök) és A mi kis falunk készítői felelnek érte és a falus sorozat szereplőinek egy része is látható lesz benne. A Segítség! Itthon vagyok!-ról itt olvashatsz bővebb anyagot. A két karantén produkció után, 19:45-től mozifilmeket sugároz majd az RTL Klub.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát