A Reszkessetek, betörők filmek sokáig az RTL Klubon voltak láthatóak minden év karácsonyakor. 2017 óta azonban a jogokat megszerezte a TV2 Csoport és azóta az ünnepek alatt ők vetítik a sikerfilmeket. Nem lesz ez másképpen idén sem, a három nap alatt kétszer is leadják a TV2-n, az Reszkessetek, betörők első három alkotását. Lássuk a pontos időpontokat.

A Reszkessetek, betörők! első része december 24-én, csütörtökön 21:05-kor lesz látható a TV2-n. A csatorna másnap, pénteken 13:50-kor pedig megismétli a legendás filmet. A Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban december 25-én, pénteken szintén 21:05-kor kerül adásba. A csatorna ezt az alkotást is újra leadja másnap, szombaton 13:25-kor. A Reszkessetek, betörők! 3. december 26-án, szombaton 21:30-kor érkezik a TV2-re. A következő napi ismétlés itt sem marad el, viszont délután helyett reggel lesz. 27-én, vasárnap 8:55-kor vetítik ismét a filmsorozat harmadik részét.

A jelenlegi információk szerint a TV2 Csoport Mozi+ nevű csatornáján a tavalyi évvel ellentétben, 2020 karácsanyán nem fogja adni Kevin ünnepi kalandjait. A médiavállalat Szlávik Jánossal készített egy különleges promót a Reszkessetek, betörőknek. Az ajánló nagyon jól sikerült, mindenképpen érdemes megnézni:

hirdetés

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban