.

Ezek lesznek a tévében 2018 karácsonyán

Írta: AJ | 2018. december 22. 09:35
December 24-től a nagy csatornák és a vezető kábeladók is ünnepi kínálatra váltanak. Emiatt a legtöbb saját gyártású műsor, és a napi sorozatok is szünetre vonulnak, köztük a török szériák is. A megszokott tartalmak helyét a télen játszódó filmek, családi mozik, vígjátékok és animációk veszik át karácsonykor. Megnéztük, idén milyen filmeket adnak december 24-26. között az RTL Klub, a TV2, a Duna és a nagy kábelcsatornák.
Zsinórban második éve nem az RTL Klubon lesz látható mindhárom Reszkessetek, betörők! film. A csatorna december 24-én az RTL Híradó előtt a Dennis, a komiszt adja, a híradás után pedig 18:45-kor az Aranyhaj és a nagy gubanc című animáció, majd 20:35-től a Neveletlen hercegnő kerül adásba. Az estét a Banks úr megmentése zárja. A TV2-n hétfőn a Tények előtt a Shrek 2. lesz látható. A hírek után a Jégkorszak: A nagy bumm című rajzfilm, 20:40-től a Reszkessetek, betörők! első része, majd pedig a Holiday kerül képernyőre. A Dunán 16:15-kor vetítik a Sissi című tévéfilmsorozat első epizódját, este pedig koncertet, 19:50-től a Csillaghercegnő című norvég filmet, utána pedig a Polar Expresszt láthatja a közönség. December 25-én az RTL Klubon délután a Dennis, a komisz ismét pimasz kerül képernyőre. A híradó után a Jégvarázs és a Jégvarázs - Partiláz című rövidfilm, majd 20:45-től a Neveletlen hercegnő 2. lesz látható. Éjjel a Gravitáció című filmet vetítik. A TV2-n kedden a Tények előtt a Harmadik Shreket láthatja a közönség, míg a hírek után 18:45-től A kis kedvencek titkos élete című animációt, 20:40-től pedig a Reszkessetek, betörők! - Elveszve New York-bant vetíti a csatorna. Az este zárása a Rossz anyák című vígjáték lesz. A Dunán 16:15-kor kezdődik a Sissi második része, a Híradó után a Sorsok útvesztője, a Honfoglaló, majd 20:25-től Az oroszlánkirály kerül képernyőre.
Szerdán délután az Ízlések és pofonok című romantikus komédiát adja az RTL Klub. A hírek után a Jégvarázs: Olaf karácsonyi kalandja című rövidfilmet, 19:05-től az Elliott, a sárkány című családi mozit, 21:05-től pedig a Rossz anyák karácsonya című vígjátékot láthatják a tévézők. Az este zárása a Karácsony című film lesz az RTL-en. A TV2-n december 26-án a Tények előtt a Shrek a vége, fuss el véle! kerül adásba, a híradás után 18:50-től a Bridget Jones babát vár, 21:20-tól a Reszkessetek, betörők! 3. lesz képernyőn. Éjjel a Miért éppen Minnesota? című romantikus vígjátékot sugározza majd a TV2. A Dunán 16:15-kor a Sissi befejező részét vetítik, a Sorsok útvesztője és a Honfoglaló után, 20:35-ös kezdéssel a Varázslatos karácsony című film kerül adásba. Karácsonykor a VIASAT3-on olyan filmekből válogathatnak a tévézők mint a Télbratyó, a Mi a manó és a Jurassic Park első három filmje. Az AXN-en a Kelekótya karácsony és a Men in Black - Sötét zsaruk eddig készült mindhárom része képernyőre kerül. Az AMC-n többek között a Gyalog galopp, a Brian élete és a Taxi is látható lesz karácsonykor. A Paramount Channelen a Kapj el, ha tudsz!, a Mona Lisa mosolya, az Amerikába jöttem és a Tapló Télapó szórakoztatja majd a tévézőket. A Film+-on A Hobbit és A Gyűrűk Ura-filmek lesznek adásban, míg a Mozi+-on a Minyonok és a Gru-filmekkel tölthetik az ünnepi időszakot a nézők. A jövő héten a sorozatrajongók is találhatnak maguknak néznivalót, ugyanis számos kábelcsatorna az ünnepek alatt is vetíti majd megszokott, hétköznapi tartalmait. Különleges maratonokban sem lesz azonban hiány. Az RTL Spike hétfőtől három napon át, 8:00 és 18:00 között csak a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatot sugározza. Az Epic Draman 24-én 7:35-től a Murdoch nyomozó rejtélyei című krimi teljes harmadik évada, míg 25-én 9:45-től a Frankie Drake rejtélyek első szezonja kerül végig adásba. Az ifjú Sheldonból tart maratont napközben az HBO3, hétfőtől szerdáig, 13 órától a széria epizódjait sugározzák. Az AXN-en pedig karácsonykor délutánonként az új MacGyver teljes első évada lesz ismét látható.


További hírek

Ők lesznek A Dal 2021 zsűritagjai és fellépői

Újabb tévétársaság jelentett be műsorváltozást Sas József halála miatt

Sas József halála miatt műsorváltozás lesz ma este az egyik magyar csatornán

Jövő héttől nagy műsorváltozás lesz a SuperTV2-n, későbbre kerül a Jóban Rosszban


Hozzászólások