December 24-től a nagy csatornák és a vezető kábeladók is ünnepi kínálatra váltanak. Emiatt a legtöbb saját gyártású műsor, és a napi sorozatok is szünetre vonulnak, köztük a török szériák is. A megszokott tartalmak helyét a télen játszódó filmek, családi mozik, vígjátékok és animációk veszik át karácsonykor. Megnéztük, idén milyen filmeket adnak december 24-26. között az RTL Klub, a TV2, a Duna és a nagy kábelcsatornák.

Zsinórban második éve nem az RTL Klubon lesz látható mindhárom Reszkessetek, betörők! film. A csatorna december 24-én az RTL Híradó előtt a Dennis, a komiszt adja, a híradás után pedig 18:45-kor az Aranyhaj és a nagy gubanc című animáció, majd 20:35-től a Neveletlen hercegnő kerül adásba. Az estét a Banks úr megmentése zárja. A TV2-n hétfőn a Tények előtt a Shrek 2. lesz látható. A hírek után a Jégkorszak: A nagy bumm című rajzfilm, 20:40-től a Reszkessetek, betörők! első része, majd pedig a Holiday kerül képernyőre. A Dunán 16:15-kor vetítik a Sissi című tévéfilmsorozat első epizódját, este pedig koncertet, 19:50-től a Csillaghercegnő című norvég filmet, utána pedig a Polar Expresszt láthatja a közönség.

December 25-én az RTL Klubon délután a Dennis, a komisz ismét pimasz kerül képernyőre. A híradó után a Jégvarázs és a Jégvarázs – Partiláz című rövidfilm, majd 20:45-től a Neveletlen hercegnő 2. lesz látható. Éjjel a Gravitáció című filmet vetítik. A TV2-n kedden a Tények előtt a Harmadik Shreket láthatja a közönség, míg a hírek után 18:45-től A kis kedvencek titkos élete című animációt, 20:40-től pedig a Reszkessetek, betörők! – Elveszve New York-bant vetíti a csatorna. Az este zárása a Rossz anyák című vígjáték lesz. A Dunán 16:15-kor kezdődik a Sissi második része, a Híradó után a Sorsok útvesztője, a Honfoglaló, majd 20:25-től Az oroszlánkirály kerül képernyőre.

Szerdán délután az Ízlések és pofonok című romantikus komédiát adja az RTL Klub. A hírek után a Jégvarázs: Olaf karácsonyi kalandja című rövidfilmet, 19:05-től az Elliott, a sárkány című családi mozit, 21:05-től pedig a Rossz anyák karácsonya című vígjátékot láthatják a tévézők. Az este zárása a Karácsony című film lesz az RTL-en. A TV2-n december 26-án a Tények előtt a Shrek a vége, fuss el véle! kerül adásba, a híradás után 18:50-től a Bridget Jones babát vár, 21:20-tól a Reszkessetek, betörők! 3. lesz képernyőn. Éjjel a Miért éppen Minnesota? című romantikus vígjátékot sugározza majd a TV2. A Dunán 16:15-kor a Sissi befejező részét vetítik, a Sorsok útvesztője és a Honfoglaló után, 20:35-ös kezdéssel a Varázslatos karácsony című film kerül adásba.

hirdetés

Karácsonykor a VIASAT3-on olyan filmekből válogathatnak a tévézők mint a Télbratyó, a Mi a manó és a Jurassic Park első három filmje. Az AXN-en a Kelekótya karácsony és a Men in Black – Sötét zsaruk eddig készült mindhárom része képernyőre kerül. Az AMC-n többek között a Gyalog galopp, a Brian élete és a Taxi is látható lesz karácsonykor. A Paramount Channelen a Kapj el, ha tudsz!, a Mona Lisa mosolya, az Amerikába jöttem és a Tapló Télapó szórakoztatja majd a tévézőket. A Film+-on A Hobbit és A Gyűrűk Ura-filmek lesznek adásban, míg a Mozi+-on a Minyonok és a Gru-filmekkel tölthetik az ünnepi időszakot a nézők.

A jövő héten a sorozatrajongók is találhatnak maguknak néznivalót, ugyanis számos kábelcsatorna az ünnepek alatt is vetíti majd megszokott, hétköznapi tartalmait. Különleges maratonokban sem lesz azonban hiány. Az RTL Spike hétfőtől három napon át, 8:00 és 18:00 között csak a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatot sugározza. Az Epic Draman 24-én 7:35-től a Murdoch nyomozó rejtélyei című krimi teljes harmadik évada, míg 25-én 9:45-től a Frankie Drake rejtélyek első szezonja kerül végig adásba. Az ifjú Sheldonból tart maratont napközben az HBO3, hétfőtől szerdáig, 13 órától a széria epizódjait sugározzák. Az AXN-en pedig karácsonykor délutánonként az új MacGyver teljes első évada lesz ismét látható.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre