Kilenc év után 2017 tavaszán távozott Demcsák Zsuzsa a Mokka műsorvezetője, a TV2-től. Pár hónapra egy rövid időre az ATV-hez igazolt, azóta azonban csak néhány adás erejéig a MasterChef VIP-ban tűnt fel, valamint nemrég egy Pénzt vagy éveket! epizódban szerepelt. Ezeken kívül a napokban volt még egy fontos médiás visszatérése, ő vezette ugyanis az idei Televíziós Újságírók Díja gálaestet.

Ezek után Demcsák Zsuzsa meglepetésre a TV2 egyik legnagyobb idei műsorában tér vissza. Korábban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott nagyinterjújában jelentette be, hogy két év után idén visszatér az Ázsia Expressz, melyet az RTL-es Survivor korábbi főszerkesztői készítenek majd. A Blikk most megtudta, hogy ennek a realitynek lesz az egyik versenyzője Demcsák.

“Az idei széria fontos üzenete, hogy csak olyan párok szállnak versenybe, akiket a való életben is személyes kapcsolat köt össze. Hamarosan Demcsák Zsuzsa is megméreti magát az Ázsia Expressz 2. nem mindennapi kihívásaiban. Azonban az, hogy ki lesz a népszerű műsorvezető párja és a további hírességek, akik vállalkoztak az egzotikus kalandra, hamarosan kiderül, ezért érdemes figyelemmel követni a TV2 online felületeit” – válaszolta a csatorna sajtóosztálya a Blikknek.

hirdetés

A bulvárlapnak maga az érintett is nyilatkozott. “Extrém helyzetekben nem lesz hiány, de nem megalázó szituációk várnak ránk, és ez nagy különbség. A körülményektől egyáltalán nem tartok, inkább a fizikai megpróbáltatásoktól” – magyarázta Zsuzsa. “Viszont mivel párban vagyunk, így szerencsére nem minden kihívás hárul majd rám. A leendő párom pedig amellett, hogy nagyon közel áll hozzám, rendkívül lelkes, és inspirálóan hat rám” – mondta a Mokka egykori műsorvezetője. (Fotó: Televíziós Újságírók Díja)

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát