.

Extra focis film és néhány premier sorozat, íme a TV2 nyári műsorrendje

Írta: KTL | 2016. június 01. 16:48
Most már nem csak az időjáráson érződik, hanem a naptárban is látszik, hogy megérkezett a nyár. A tévécsatornák pihenőre kapcsolnak, majd ősszel újult erővel a képernyőre tűzik a legfontosabb műsoraikat. Korábban elsőként mutattuk be az RTL Klub nyári műsorrendjét, mely hétfőn lépett érvénybe. A TV2 egy héttel később vált, csak június 6-án változtat, mely szintén nagyrészt ismétléseket jelent. A másik nagy csatornával szemben délután nem variál időpontokat a TV2, így rögtön térjünk is át az estére. 19:25-kor a Drágám, add az életed! helyére a Humorkoktél érkezik. A produkció azonban nem más, mint egyfajta válogatás a csatorna korábbi vicces műsoraiból. A Jóban Rosszban továbbra is 20:35-kor kerül képernyőre és a két másik RTL-es sorozathoz hasonlóan, szintén egész nyáron új részekkel jelentkezik. Az esti filmek és sorozatok szintén maradnak 21:20-kor.
Hétfőn, kedden és szerdán és pénteken filmeket tűz majd képernyőre a csatorna. Június 9-én, csütörtökön jön a Magyar csapat - "...még 50 perc...", mely egy 74 perces magyar dokumentumfilm, melyet a Magyar Labdarúgó-szövetség készített a válogatottról. A kamerák az elmúlt négy évben rögzítették a mieink minden pillanatát. A nézők betekintést nyerhetnek a nemzeti együttes hétköznapjaiba, többek közt abba, hogyan utaztak a játékosok a mérkőzésekre és legfőképpen abba, hogy miként ünnepelték a franciaországi Európa-bajnokságra jutást. Az extra tartalom utáni héten, június 16-tól folytatódik az NCIS 13. évada, melyet továbbra is az NCIS 11. szezonbeli ismétlése követ majd. A TV2 a nyár folyamán is készül újdonsággal az éjjel fent maradó biztonsági őrök számára. Június 6-án, hétfőn valamivel éjfél után indul a Bukott angyalok (Dominion). A tévéadó változó időpontban tűzi képernyőre a szériát, így ha valaki ilyen késői időpontban követni szeretné, annak megnehezítik a dolgát. Az első epizód 0:25-kor, míg a második 0:05-kor indul majd. A sci-fi sorozat korábban a PRO4-en már látható volt, de országos csatornán még nem ment.
Kedden éjszaka hasonló, de szintén változó időpontban jön a Franklin és Bash 4. évada, ami magyarországi premier. Az új szezon egyben az utolsó is, mely Amerikában 2014-ben volt látható. Szerdán éjszaka a Lángoló Chicago 3. szezonja folytatódik. Az NCIS mellett eddig fix időpontban, csütörtökönként 23:35-kor ment a Felejthetetlen ismétlése. Ezen is variál egy kicsit a TV2, ugyanis az új struktúra első hetén, június 9-én a focis film miatt, már 22:55-kor indul, így aki a megszokott kezdésre kapcsol a csatornára, már lemarad az epizód feléről. A rákövetkező héttől pedig ismét 23:35-re pakolják. Pénteken a Grimm évadzárása után, június 17-től jön A férjem védelmében 5. évada, mely korábban a Universal Channelen és a FEM3-on már lement, de országos csatorna most tűzi először képernyőre.


További hírek

Megérkezett a TV2 új magyar sorozatának első beharangozó videója

Vasárnap új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik főzős műsora

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2Hozzászólások