.

Extra focis film és néhány premier sorozat, íme a TV2 nyári műsorrendje

Írta: KTL | 2016. június 01. 16:48
Most már nem csak az időjáráson érződik, hanem a naptárban is látszik, hogy megérkezett a nyár. A tévécsatornák pihenőre kapcsolnak, majd ősszel újult erővel a képernyőre tűzik a legfontosabb műsoraikat. Korábban elsőként mutattuk be az RTL Klub nyári műsorrendjét, mely hétfőn lépett érvénybe. A TV2 egy héttel később vált, csak június 6-án változtat, mely szintén nagyrészt ismétléseket jelent. A másik nagy csatornával szemben délután nem variál időpontokat a TV2, így rögtön térjünk is át az estére. 19:25-kor a Drágám, add az életed! helyére a Humorkoktél érkezik. A produkció azonban nem más, mint egyfajta válogatás a csatorna korábbi vicces műsoraiból. A Jóban Rosszban továbbra is 20:35-kor kerül képernyőre és a két másik RTL-es sorozathoz hasonlóan, szintén egész nyáron új részekkel jelentkezik. Az esti filmek és sorozatok szintén maradnak 21:20-kor.
Hétfőn, kedden és szerdán és pénteken filmeket tűz majd képernyőre a csatorna. Június 9-én, csütörtökön jön a Magyar csapat - "...még 50 perc...", mely egy 74 perces magyar dokumentumfilm, melyet a Magyar Labdarúgó-szövetség készített a válogatottról. A kamerák az elmúlt négy évben rögzítették a mieink minden pillanatát. A nézők betekintést nyerhetnek a nemzeti együttes hétköznapjaiba, többek közt abba, hogyan utaztak a játékosok a mérkőzésekre és legfőképpen abba, hogy miként ünnepelték a franciaországi Európa-bajnokságra jutást. Az extra tartalom utáni héten, június 16-tól folytatódik az NCIS 13. évada, melyet továbbra is az NCIS 11. szezonbeli ismétlése követ majd. A TV2 a nyár folyamán is készül újdonsággal az éjjel fent maradó biztonsági őrök számára. Június 6-án, hétfőn valamivel éjfél után indul a Bukott angyalok (Dominion). A tévéadó változó időpontban tűzi képernyőre a szériát, így ha valaki ilyen késői időpontban követni szeretné, annak megnehezítik a dolgát. Az első epizód 0:25-kor, míg a második 0:05-kor indul majd. A sci-fi sorozat korábban a PRO4-en már látható volt, de országos csatornán még nem ment.
Kedden éjszaka hasonló, de szintén változó időpontban jön a Franklin és Bash 4. évada, ami magyarországi premier. Az új szezon egyben az utolsó is, mely Amerikában 2014-ben volt látható. Szerdán éjszaka a Lángoló Chicago 3. szezonja folytatódik. Az NCIS mellett eddig fix időpontban, csütörtökönként 23:35-kor ment a Felejthetetlen ismétlése. Ezen is variál egy kicsit a TV2, ugyanis az új struktúra első hetén, június 9-én a focis film miatt, már 22:55-kor indul, így aki a megszokott kezdésre kapcsol a csatornára, már lemarad az epizód feléről. A rákövetkező héttől pedig ismét 23:35-re pakolják. Pénteken a Grimm évadzárása után, június 17-től jön A férjem védelmében 5. évada, mely korábban a Universal Channelen és a FEM3-on már lement, de országos csatorna most tűzi először képernyőre.


További hírek

Kiderült, mikor folytatódik itthon az egyik népszerű amerikai sorozat

Új műsorral térhet vissza Liptai Claudia a képernyőre

Újabb műsorváltozás az RTL Klubon, éjszakára pakolják az egyik sorozatukat

Reagál a TV2, azonnali hatályú, nagy műsorváltozás lesz náluk isHozzászólások