Szombaton rendezik meg a 17. Story Gálát, melyet az RTL Klub híradósa, Erős Antónia és a TV2 műsorvezetője, Till Attila vezetnek majd. Az eseményen idén is helyet kap a díjátadó, melyen kiosztanak több fontos tévés díjat is.

Erős Antónia előtt nem ismeretlen a Corinthia Hotel dísztermének színpada, hiszen már nem először vezeti a Story Gálát. A híradós Tillával is dolgozott együtt, a mostani közös munkát is nagyon várja. „Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz” – mondta el az RTL Klub híradósa.

Tilla a műsorvezetés mellett filmrendezőként is kivívta a szakma és a közönség elismerését, és számos társadalmilag fontos és érzékeny témát is felkarolt. A TV2 műsorvezetője saját bevallása szerint nem tartja magát sztárnak. „Én szemérmesen fogalmazok, de semmi bajom azzal, ha valaki veri a mellét, hogy ő mekkora sztár, mert miért ne? Az amerikai rendszer szerint az igazi sztár legyen nagypofájú, öntudatos és szellemes. Én ebből még a szellemeset sem tudom stabilan hozni, ezért nem is tartom sztárnak magam, de a közértes néni annak tart. Évek óta nem tudom meggyőzni!” – nyilatkozta a hírnévvel kapcsolatos érzéseiről Tilla, aki a tőle megszokott lazasággal készül az estére. „Összesen kettő viccet tudok, lehet, hogy az egyiket el fogom mondani, az be szokott jönni. Törekszem a humoros és őszinte hangvételre, ez a kettő így együtt elég szórakoztató tud lenni” – fogalmazott a tévés.

hirdetés

A gálán idén is kiosztanak több fontos tévés díjat. Tavaly az év férfi televíziós személyisége Majoros Péter „Majka” volt, a év női televíziós személyiségének Tóth Gabit választották, a legjobb műsorvezetők Sebestyén Balázs és Vadon János lettek és kiosztották az év televíziós produkciójának járó díjat is, melyet a Sztárban sztár kapott. A hétvégén kidül, hogy 2016-ban az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján kik nyerik Story Ötcsillag Díjakat.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része