A Trónok harcával kapcsolatban sok mindent fel szoktak hozni, de azt, hogy finomkodó sorozat lenne, ritkán mondják. Az HBO produkciója bővelkedik a véres és meztelen jelenetekben, sokszor ezek között még átfedés is van, így a nézőközönség R kategóriás szórakozást kereső része biztos kikapcsolódik a széria nézése közben. Az egyik váratlan haláleset Myrcella Baratheoné volt, aki a 2. évadban hajózott Dorne-ba és az 5. szezonban lett ismét központi karakter. Joffrey lánytestvérét ekkor már Nell Tiger Free alakította, aki egy frissen adott interjújában arról beszélt, mennyire élvezte a szereplő utolsó jeleneteinek forgatását.

“Eredetileg kaptam egy csomó összetört banánt és művért, ugyanis a jelenetben az agyam szétfröccsent volna a hajó fedélzetén. Izgatott voltam a felvételkor, annak ellenére, hogy nem igazán vagyok oda a kaszabolós és véres horrorért. Végül aztán kivágták a leforgatott jelenetet és egy kevésbé durva verziója került az epizódba, ugyanis a készítők azt szereték volna, ha Myrcella halála az életét tükrözi, azaz méltóságteljesen, hercegnőként leheli ki a lelkét” – árulta el a Trónok harca színésznője.

Nell Tiger Free erősen sajnálkozott amiatt, hogy bezzeg a férje, Trystane Martell keményebb halált halhatott, őt egy dárdával szúrták arcon. A színésznő azt is elárulta, hogy a Nikolaj Coster-Waldau volt az egyik legnagyobb segítsége a haláljelenet forgatásakor: “Imádtam az utolsó jelenetem felvételét, mert Nikolaj rengeteget segített benne. Akkor még csak 15 éves voltam, így nem volt könnyű feladat egy ennyire súlyos jelenet eljátszása.”

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része