December 20-án érkezik a The Witcher című új, nagy költségvetésű fantasy sorozat a Netflixre. A produkció Andrzej Sapkowski írásain alapszik, de sokat merít a Project RED által készített videojátékos trilógiából is. A széria főszereplője Henry Cavill, aki egy mutáns szörnyvadászt, a sokak által kedvelt Ríviai Geraltot alakítja. A The Witcher készítője, Lauren S. Hissrich nemrég arról adott interjút, hogy milyen nehézségekbe ütközött az adaptálás során, illetve, hogy az eredeti tervei szerint nem is Geralt lett volna a sorozat főszereplője.

“A könyvekben a legtöbb szereplőt, mint például Cirit vagy Yennefert Geralt szemével látjuk, az ő benyomásait ismerjük meg ezekről az erős női karakterekről. Ezen szerettem volna változtatni és olyannak bemutatni őket, amilyenek valójában. A Vaják könyvsorozat hetedik és egyben utolsó részével, A tó úrnőjével kezdődött volna a The Witcher sorozat, amikor is Ciri egy tónál üldögél és egy arra járó férfinak kezdi el mesélni, milyen kalandokat élt át. A szériának ebben a változatában Ciri lett volna a főszereplő és egyben a narrátor is” – árulta el a produkció showrunnere.

Hissrich végül úgy döntött, hogy nem hagyhatja cserben a rajongókat, így nem csupán Ciri, hanem Yennefer és Geralt nézőpontja is egyformán hangsúlyos lesz a fantasy szériában.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban