A 47 éves angol színésznő, Minnie Driver 1990-ben kezdte tévés és filmes szerepléseinek sorát, karrierje pedig már viszonylag korán felfelé kezdett ívelni. A Good Will Hunting című filmben nyújtott teljesítményéért ugyanis 1997-ben Oscar-díjra jelölték a sztárt. A legjobb női mellékszereplőnek járó díjat végül nem ő vitte el, azonban Minnie Driver később is számos díjátadón volt nagy esélyes. Jelölték később Golden Globe-ra és Emmyre is, illetve Driver díjakat kapott a chicagói és a londoni filmkritikusoktól is.

Minnie Driver tévés karrierje során olyan szériákban tűnt fel, mint a legendás X-Akták, a frissen felélesztett Will & Grace, vagy a Modern család. A színésznő emellett főszerepet játszott az NBC szitkomjában, az About a Boyban, mely egy Nick Hornby regény jól sikerült adaptációja volt. Most a sokak által kedvelt hírességet egy új produkcióban láthatja a közönség, ez a Hallatlan (Speechless), melyben egy nehéz sorsú családdal ismerkedhetünk meg. Minnie Driver karaktere, Maya DiMeo az, aki beteg fiáért, JJ-ért a leginkább a felelős, az anyuka azonban a legnehezebb pillanatokban is képes egy-egy jól irányzott beszólással megmenteni a helyzetet.

“Maya karakterében legfőképp az tetszett meg, hogy milyen sokoldalú. Képes arra, hogy nagyszájú legyen, hogy megbántson másokat, de a viccelődés és a gyerekeivel való kedveskedés is hozzátartozik a személyiségéhez. Egy többdimenziós nőről beszélünk, egy többdimenziós családi sorozatban” – árulta el Minnie Driver a Variety című újságnak. A Hallatlan (Speechless) Amerikában is nagy siker lett, de október 6-án, 20:00-kor a hazai képernyőkön is bemutatkozik a szitkom, a Comedy Central Family műsorán.

hirdetés

(A cikket a Viacom támogatta.)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél