A TV2 Csoport pár perccel ezelőtt bejelentette, hogy a nemzeti gyásznap miatt elmarad az összes hétfő este saját gyártású szórakoztató műsoruk, mindegyik csatornájukon. Az 50 milliós játszma helyett 19:25-től Tények – Különkiadás lesz a TV2-n, míg 20:00-tól dupla dózisba érkezik A szultána, ugyanis a mai mellett a holnapi epizódot is előre leadják. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

A január 23-i nemzeti gyásznapon a TV2 Csoport saját gyártású szórakoztató műsorai nem kerülnek képernyőre. A TV2-n Az 50 milliós játszma hétfői adása elmarad, helyette a Tények különkiadása jelentkezik. Kedden dupla epizóddal folytatódik a kvízműsor. A SuperTV2-n nem kerülnek adásba az Ezek megőrültek! és az Édes Élet epizódjai, helyettük délután a Családi Titkok című doku-realityt, este pedig a Lovagregény című filmet láthatják a nézők. Az Édes Élet hétfőre tervezett premier epizódját kedden 14:45-kor láthatják a nézők, míg 18:55-kor a megszokott időpontban érkezik az új rész. A FEM3 Micsoda Nők Várkonyi Andreával című műsora kedden kerül képernyőre.

A TV2 Csoport őszinte részvétét fejezi ki az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kíván.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei