A 200 első randi a VIASAT3 saját gyártású produkciója, amely a spanyol Ciega a Citas magyar változata. A Gáspár Kata főszereplésével készült romantikus sorozat 2018 októberében indult, a 60 részes első évad december 21-én fejeződött be. Már tavaly év végén bejelentették, hogy a jó nézettség miatt készül a folytatás, most pedig kiderült, hogy az 58 részes második évad 2019 őszén kerül képernyőre. Az új szezon forgatását már megkezdték, melyben több új szereplő is felbukkan majd. Részletek a csatorna közleményében:

A második évadban tovább követhetjük Luca (Gáspár Kata) történetét, hiszen az epizódok pontosan ott folytatódnak, ahol az első széria zárult. Rövidesen megtudjuk, hogy apja (Szerednyey Béla) és nevelőapja (Trokán Péter) túlélték-e a szörnyű motorbalesetet és persze az is eldől, lesz-e lagzi Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből. Luca próbálja túltenni magát a legutolsó szerelmi csalódásán, és újra beleveti magát a randizásba. Közben pedig azon dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra tisztázza Márk (Mészáros András) és Félix (Kékesi Gábor) iránti érzéseit. Sok új kihívással szembesül, még imádott munkája is veszélybe kerül egy régi ismerős felbukkanásával.

Az eddig megszeretett karakterek természetesen visszatérnek a képernyőre, azonban számos új szereplővel és nagyszerű színésszel bővül a csapat. Érkezik például Hegyi Barbara, Csonka András, Kolovratnik Krisztián, Gubik Petra és Száraz Dénes is.

hirdetés

A 200 első randi a VIASAT3 eddigi legnagyobb költségvetésű produkciója, amelynek folytatását idén ősszel láthatják a nézők a csatornán. A forgatás megkezdődött, így Budapest számos pontján és a sorozat belső helyszíneinek teret adó stúdióban párhuzamosan zajlanak a felvételek a következő hónapokban.

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban