A nagysikerű zombis sorozat, a The Walking Dead 10. évadának fináléja a koronavírus-járvány miatt fél évet csúszott, így 2020. áprilisa helyett októbertől került képernyőre. A pandémia alatt a készítők elhatározták, hogy 6 további résszel meghosszabbítják az évadot. Ezekből a bónusz epizódokból az első február 28-án debütál az amerikai AMC csatornán. Szeptember 9-én azonban elkaszálták a sorozatot, ami azt jelenti, hogy a 24 részből álló 11. évad lesz az utolsó, a munkálatok pedig most elkezdődtek.

A múlt hónapban az AMC bejelentette, hogy az új évad 2021 végén fog megjelenni. A sorozat írója és producere, Kevin Deiboldt hétfőn Twitteren jelentette be, hogy a tervezettnél egy évvel később ugyan, de elkezdődött az 11. etap forgatása. Deibolt a bejelentés mellé egy zombit ábrázoló rajzot is csatolt, a sorozat hivatalos oldalán pedig közzétettek egy képet az első forgatási napról. A kép alapján az is kiderült, hogy Kevin Dowling rendezi az epizódot.

A 2010-ben debütált széria a csatorna legnézettebb sorozatai közé tartozik, azonban az utolsó évadok alatt a nézői jelentős részét elvesztette. A széria két spinoffot is kapott. A Fear the Walking Dead 7. évadját már berendelték, a The Walking Dead: World Beyond pedig összesen két évados lesz. Ezek mellett érkezik majd egy Darylről (Norman Reedus) és Carolról (Melissa McBride) szóló történet is, valamint egy antológia sorozat, Tales of the Walking Dead címmel. A sorozat rajongói tehát nem maradnak The Walking Dead nélkül. Ahogy azt pár napja elsőként a SorozatWiki hozta le, a sorozat magyarországi vetítése nem folytatódik, így nagy kérdés, hogy hazai csatornán, magyar szinkronnal valaha bemutatásra kerül-e a folytatás.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re