A TV2 ősze jól kezdődött. A Séfek séfe és az Áll az alku eredményeivel időnként meg tudták közelíteni az RTL Klub főműsordidős 18-49-beli nézettségét, sőt volt amikor egy-egy fél órára le is győzték az RTL-t. A helyettük menő extra hosszú Vigyázat, gyerekkel vagyok! és Az 50 milliós játszma viszont sokkal kevesebb embert érdekel és 18-49-ben egyik műsor sem hoz jó eredményeket. A Ninja azonban hétről-hétre remekel és tegnap a TV2 letarolta vele az RTL Klub hétfő estéjét.

A Ninja Warrior Hungary a fiatalok körében 21,8 százalékos közönségarányt produkált, ez pedig azt jelenti hogy a negyedik adásra se unják a nézők. A Konyhafőnök VIP 16,7% százalékkal még úgy ahogy tartotta magát, majd utána az Éjjel-Nappal Budapest már csak extrém alacsony, 10 százalékot produkált. Ezt követően a Barátok közt már csak 11,4 százalékot hozott, mely szintén elképesztő kevésnek számít. A Mátyás király tér életét bemutató sorozat elején már véget ért a Ninja, így az, hogy a Bk is ilyen mélységbe került még durvább, mint a Budapest rossz számai.

Főleg a Ninja eredményeinek köszönhetően 18 százalékos esti átlagot hozott a TV2, ezzel szemben az RTL Klub csak 12,7 százalékot. Így hétfő este akkora különbség volt a TV2 és az RTL Klub között a TV2 javára, mint amekkora az RTL főlénye szokott lenni egy átlagos napon. Természetesen ez rég nem látott siker a TV2-nek, viszont az elmúlt hetekben hétfőn és vasárnapon kívül hatalmas volt az RTL Klub főlénye. A kedd este indult Ázsia Expressz nézettségén ezért nagyon sok fog múlni.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor