Pénteken és szombaton beindult az upfronts előtti henger, ugyanis egymás után jöttek a hírek arról, hogy az amerikai országos csatornák mely sorozatokat rendeltek be és kaszáltak el. Az NBC az Emerald City után elkaszálta a Feketelista (Blacklist) spinoffját, a Blacklist: Redemptiont, és berendelte az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály (Law & Order: SVU) 19. évadát. A FOX bekérte a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet (Brooklyn Nine-Nine) című zsarus vígjáték 5. szezonját és Az ördögűző (The Exorcist) 2. évadát. Az ABC berendelte a Speechless 2. évadát és az Amerika Huangjai (Fresh Off The Boat) 4. évadát is, de sajnos a szitkomrajongók öröme nem lehetett teljes, ugyanis a CBS-nél elbukott Az élet csajos oldala (2 Broke Girls).

Szombaton a CBS lendült bele erősen, hiszen elkaszálták a The Great Indoorst és berendelték a csatornánál a nagy múltú The Amazing Race 30. évadát és a Sherlock Holmes amerikai változatát, a Sherlock és Watson (Elementary) 6. szezonját. A legérdekesebb húzás ezen a napon történt, ugyanis az NBC korábban elkaszálta az Időutazók (Timeless) című újonc sorozatát, aztán hirtelen visszakoztak és mégis bekértek egy 10 részes második évadot 2018-ra. A CW-nél futó, hasonló témakörben mozgó Kapcsolat (Frequency) és a No Tomorrow (a képen) sajnos nem járt ilyen jól, ezt a két sci-fit ugyanis elkaszálta a legkisebb országos tévéadó.

Mindemellett elég sok országos sorozat jövője kérdéses még, az ABC-nél nem dőlt el a Quantico sorsa, az NBC-nél a Chicago Justice és a Trial & Error készítői izgulhatnak, a CBS csatorna esetében a Gyilkos elmék spinoffja, a Code Black, a Ransom és a Training Day is élet-halál között lebeg. Ezeken felül pedig ott van még a FOX is, ahol a 24: Újratöltve (24: Legacy), A szökés (Prison Break), a Scream Queens, az Új Csaj (New Girl), a Wayward Pines és a Shots Fired is vár a berendelésre.

hirdetés
hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát