Ma hajnalban elindult a Film+2 helyén az RTL Magyarország új csatornája, az RTL Gold, melyről korábban itt írtunk bővebben. 17 óráig régi Mónika és Balázs show-k, valamint A kód ismétlése látható. 17:00-kor azonban indul az Anikó Show, mely 18 óráig, a két nagy csatorna híradójáig tart majd és minden hétköznap jelentkezik.

Az RTL Magyarország ismertetője szerint az új műsorban Nádai Anikó civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, a klasszikus talkshow műfaji sajátosságaiból adódóan ugyanakkor itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika sem.

Esténként a kvízé a főszerep, 18 órától 1 perc és nyersz!, 19 órakor A kód, 21:00-kor pedig az 1 perc és nyersz! korábbi adásai lesznek műsoron. Külön érdekesség, hogy 20 órakor a Legyen Ön is Milliomos! legelső részétől lesz látható, így 2000-es adásokat láthatnak majd az RTL Gold nézői. Késő este Dr. Tóth, és Portré ismétlés lesz, éjszaka pedig filmekkel készül a tévéadó.

hirdetés

Szombaton és vasárnap napközben és kora este a hétköznapi adások ismétléseivel készül a csatorna, 21 órától pedig a Kalandra fal! és a Gyertek át szombat este! korábbi részei is képernyőre kerülnek. Éjszaka hétvégén is nagyrészt filmek lesznek műsoron. (Fotó: RTL Gold)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re