Teljesen új külsővel, könnyen kezelhető felülettel és személyre szabott ajánlómotorral várja a nézőket a TV2 Csoport új online platformja, a TV2 Play. A felhasználóbarát videós felületen megtalálhatóak a TV2 legnépszerűbb jelenlegi és korábbi műsorai, sorozatai. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, regisztráció után pedig elérhetővé válik néhány extra kényelmi funkció is, például a személyre szabható „kedvencek” lista.

Elindult a TV2 Csoport saját, streaming szolgáltatást nyújtó platformja, a TV2 Play. Elérhető a tévétársaság számos saját gyártású produkciója, állandóan frissülő nemzetközi filmek, extra tartalmak, ráadásul az ajánlómotornak köszönhetően a felhasználó számára érdekes videókat javasol a rendszer. Az oldalon lehetőség van műsorra, csatornára, kedvenc színészre vagy színésznőre szűrni, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tartalmakat. Személyes profil létrehozása után készíthető saját „kedvenc” lista, mely még inkább segíti a pontos ajánlásokat.

A TV2 Play felületén megtekinthetőek többek között a Megasztár legemlékezetesebb pillanatai, A Nagy Duett előadásai, a Sztárban sztár epizódjai, a Nicsak, ki vagyok? leleplezései, az Exatlon Hungary hatalmas küzdelmei, valamint a Dancing with the Stars látványos produkciói is. Ezen felül elérhetőek a Jóban Rosszban részei, a TV2 és az Izaura TV legnépszerűbb hazai gyártású, török és dél-amerikai szériái, továbbá a Mokka érdekfeszítő beszélgetései is. Az aktualitásokon kívül akár visszanézhetőek régi kedvencek is, mint például a Hal a tortán, az Aktív, a Bezár a bazár vagy az Ázsia Expressz.

Világszerte egyre elterjedtebb az on-demand tartalomfogyasztás, így hazánkban is. A 2021 februárjától elérhető TV2 Play egyszerűen használható bármely korosztály számára és a felhasználók könnyen elérhetik a kívánt videókat.

hirdetés

„2020 rendkívül sikeres év volt a TV2 Csoport számára, hiszen a kihívások és nehézségek ellenére a főcsatornát és a csatornacsaládot vizsgálva teljes napon, mindhárom fontos célcsoportban piacvezető lett. A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk” – nyilatkozta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban