A Halálos fegyver 2016 szeptemberében mutatkozott be a FOX műsorán, a nyomozós produkció már a kezdetektől sikeres volt. Az 1987-es film tévés adaptációja főleg a két főszereplő, Damon Wayans (Roger Murtaugh) és Clayne Crawford (Martin Riggs) dinamikájával lopta be magát a nézők szívébe. Aztán kiderült, hogy Crawforddal súlyos problémák voltak a forgatásokon, így a sztár karakterét a 2. évad fináléjában kiírták, a színészt pedig menesztették.

Clayne Crawford helyét a legújabb szezontól kezdve Seann William Scott vette át, a gondok azonban ezzel nem szűntek meg. Damon Wayans ugyanis bevallotta, a 3. etap után távozna a Halálos fegyver szereplőgárdájából, korára és cukorbetegségére hivatkozva. Az amerikai sajtó szerint vélhetően a folytatásról már nem sikerült megegyezni a sztárral, így a FOX most úgy döntött, hogy elkaszálja a Halálos fegyvert.

A produkció idehaza az RTL Klub műsorán mutatkozott be 2017 januárjában az első évadával, a magyar csatornán a Halálos fegyver 3. etapja pedig a múlt hónapban búcsúzott, a 15. részével. Jelen állás szerint nem is készül több epizód a szériából, mely Amerikában február 26-án fejeződött be, ha csak át nem veszi egy másik csatorna vagy egy online streaming szolgáltatás.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor