A Netflix és a Marvel képregénykiadó közötti együttműködésnek most már hivatalosan is vége. A két cég ugyanis bejelentette, hogy kaszát kapott a Jessica Jones és a The Punisher című szuperhősös sorozatuk is. A hír azután érkezett, hogy szinte egymás után jelentették be, hogy a Daredevil 3 évad után, az Iron Fist és a Luke Cage pedig 2 szezont követően nem folytatódik. A produkciók története nem csak közös világban játszódott, de a hősöknek volt egy közös sorozata is, The Defenders címmel.

A döntés azután következett, hogy a Disney úgy határozott, hogy belép a tévés piacra és Disney+ névvel saját online streaming szolgáltatást indít el. Ezen futnak majd Star Wars sorozatok, de más, a Marvel képregények világából ismert karakterek is itt térnek vissza. A legnagyobb veszteség emiatt a Netflixet érte, ahol az elmúlt években komoly építkezés zajlott a szuperhősös szériák kapcsán. A rajongóknak jó hír, hogy a Jessica Jones már leforgatott 3. etapja még látható lesz, a friss kaszák közül azonban a The Punisher nem jelentkezik már új részekkel az idén januárban kiadott 2. szezon után.

Érdekes fejlemény, hogy a Netflix és a Marvel egymásra mutogat a kaszák kapcsán, a képregénygyár szerint egyedül a streaming szolgáltatás a felelős, hogy 6 szuperhősös sorozatuk sem folytatódik. Az, hogy mi állhat az ügy hátterében, nem tiszta egyelőre.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei