Az egyik legismertebb online streaminggel foglalkozó cég, a Netflix a közelmúltban azzal döbbentette le nézőközönségét, hogy a cég égisze alá tartozó Marvel sorozatokat egymás után kezdték elkaszálni. Először az eléggé népszerűtlen Iron Fist című szériával kapcsolatban jelentették be, hogy 3. évadot már nem kérnek a szériából. Ez a húzás még érthető is, amikor azonban a Luke Cage befejezéséről is megérkeztek a hírek, akkor a rajongók már rosszat sejtettek.

Igazuk is lett azoknak, akik megijedtek, a Netflix ugyanis folytatta a sort az egyik legnépszerűbb sorozatával, a Daredevillel. Mivel a nézők és a kritikusok szemében is töretlen népszerűségnek örvendett a Daredevil, így ezt a bejelentést már senki nem értette, habár a döntésnek köze lehet a Disney+ elindításához. A Disney kezében van ugyanis a legtöbb Marvel adaptációs jog, ők pedig nemrégiben úgy döntöttek, hogy saját streaming szolgáltatásukon indítanak el a Marvel Filmes Univerzumhoz is kapcsolódó szériákat.

Valószínűleg ezeknek a produkcióknak – melyekben főszerepet kapnak olyan karakterek, mint Skarlát Boszorkány, Loki, A tél katonája és még sokan mások – nem akarnak erős konkurenciát, így a Netflixen futó produkciók befejezése mellett döntöttek. A nézőknek jó hír, hogy a már elkészült Jessica Jones 3. évada és a Punisher 2. szezonja azért még bemutatkozik a Netflixen, várhatóan azonban ezek a Marveles szériák is kaszát kapnak majd, nem sokkal a premier után.

hirdetés

A 2019-ben debütáló Disney+ kínálatában nem csak Marvel produkciók, hanem két Star Wars élőszereplős széria is elindul, így kíváncsian várjuk, hogy jól sikerülnek-e.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna