Új, saját gyártású reality érkezik a hazai képernyőkre, melynek főszereplői olyan magyar sztárok lesznek, akik izgalmas társadalmi kísérletben vesznek részt. A Celebcella a brit Channel 5 műsorának, a 2018-ban indult Celebs in Solitary első nemzetközi változata. A produkció két héten kereszül lesz látható, melyben olyan ellentmondásos médiaszemélyiségek is felbukkannak, mint Berki Krisztián és Megyeri Csilla. A Celebcella ma este, 22:00-kor debütál a VIASAT6-on. A folytatás minden hétköznap este, ugyanebben az időpontban lesz látható.

A Celebcella középpontjában olyan hazai hírességek állnak, akik vállalják, hogy a külvilágtól elszigetelten, steril környezetbe zárva bizonyítják, hogy jól bírják a magányt. A műsor azért különleges, mert a celebeknek öt napon keresztül semmiféle információjuk nincsen a külvilággal, telefonjuk, a közösségi média és mindenféle emberi kapcsolat nélkül kell megbirkózniük az egyedülléttel. A cellákban, ahova még csak természetes fény sem szűrődik be, csak három személyes tárgy lesz a szereplők segítségére. Ha minden kötél szakad és egy játékos nem bírja tovább a bezártságot, egy piros gomb megnyomásával kiszabadulhat cellájából. Ez viszont azt jelenti, hogy feladta a játékot, így kiesik a műsorból.

A valóságshow első hetében Berki Krisztián, Lakatos Márk, Megyeri Csilla és Molnár Nini, míg a második héten Eke Angéla, Farkas Alexa, Henry Kettner és Mischinger Péter feszegetik majd önmaguk határait. A formabontó műsort Papp Gergő vezeti, társa pedig a pszichológus szakértő, Skultéti-Szabó Katalin lesz, aki folyamatosan monitorozza és elemzi a játékosok viselkedését. A reality azért sem hétköznapi a mai kínálatban, mert a legtöbb hasonló műsorban a versenyzők egymással küzdenek meg, itt viszont egyedül vannak és saját magukat kell legyőzniük.

hirdetés

A produkcióban, habár nehéz körülmények közé lesznek kényszerítve a celebek, alapvető ételek és tisztálkodószerek a rendelkezésükre fognak állni, de így is nehéz dolguk lesz, hogy teljesítsék a kihívást. A Celebcellában hetente négy-négy híresség költözik be önként a minimalista konténerekbe. Az eredeti formátumhoz hasonlóan őket láthatjuk majd párhuzamosan minden adásban, öt napon keresztül. Kibírja-e Megyeri Csilla sminkelés és edzés nélkül öt napig? Henry Kettner mit kezd a kamerája nélkül? Az örökmozgó és rendkívül sportos Mischinger Péter képes lesz-e egy helyben maradni a kihívás alatt? Kiderül mától, minden hétköznap 22:00-kor a VIASAT6-on!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján