A Starkokat rengeteg baj érte a Trónok harca eddigi 7 évada alatt, hiszen Sansa, Arya és Bran kivételével a családjuk összes tagja meghalt. Az HBO sorozatában ritka az, hogy véletlenül történjen bármi is, egyesek szerint Ned Stark bukása is a hibás döntései következményeként jött. George R. R. Martin történetével kapcsolatban a rajongók gyakran szoktak találgatni, az olvasók például már rég rájöttek, hogy valószínűleg a halott Havas Jont majd Melisandre támasztja fel. De mi a helyzet az életben maradt Starkokkal? Egy friss elmélet szerint Deres urai és hölgyei pontosan úgy halnak meg, ahogy a rémfarkasaik.

Az első évadban találták meg ugye a rémfarkasokat Havas Jonék és mind az öt Stark gyereknek (később lett egy hatodik, mert Jon is talált egyet) lett egy-egy “háziállata”. Ennek kapcsán kezdték el találgatni, hogy mivel a rémfarkasok közül az összes hasonlóképp járt, mint gazdája, ezért a megmaradt Starkokra is hatással lehetnek a rémfarkasaik. Robb Stark farkasa, Szürke Szél gazdájához hasonlóan a Vörös Nászon halt meg, a végén mindkettejüket lefejezték. Bran rémfarkasa, Nyár egy barlangban halt meg, ennek kapcsán Meera Reed jegyezte meg az új Háromszemű Hollónak, hogy ő is odaveszett abban az üregben. Rickon rémfarkasát a Boltonok zászlóhordozói fogták el és így halt meg, az ifjú Stark pedig ehhez hasonlóan Ramsay fogságába került, aki a Fattyak Csatája közben kivégezte a fiút.

Arya rémfarkasa, Nymeria új életet kezdett, ahogy maga Arya is.De mi lett Sansa rémfarkasával, Hölggyel? Maga Ned Stark ölte meg. Ennek kapcsán kezdték el találgatni, hogy vajon ez azt jelenti-e, hogy Sansával egy Stark fog végezni. Arya ugye megkönyörült Deres ideiglenes úrnőjén, de képbe jöhet még Jon és az Éjkirály is, aki szintén Stark volt, mielőtt átalakult volna. Alább mutatunk egy videót erről, mely Wun-Wun munkája. (Fotó: Entertainment Weekly)

hirdetés

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna