Az elmúlt pár napban 9 sorozat folytatásáról is döntöttek az amerikai csatornák, most pedig a legkisebb országos tévé, a CW jelentette be, hogy 10 szériájuk is új évaddal tér vissza a következő szezonban. Így az összes DC-s szuperhősös produkció folytatódik, ami náluk fut, a következő tévés szezonban jön A zöld íjász (Arrow) 7. évada, a Flash 5. évada, A holnap legendái (Legends of Tomorrow) 4. évada, a Supergirl 4. évada és a Black Lightning 2. évada is. Talán példa nélküli, hogy milyen széles franchise-t építettek az Arrow köré, hiszen ezek a szériák a Black Lightning kivételével mind szorosan kapcsolódnak Oliver Queen sztorijához.

A szuperhősös sorozatok mellett folytatódik még a CW legrégebb óta futó produkciója, az Odaát (Supernatural) is, melynek már a 14. etapja érkezik majd. A Szeplőtelen Jane (Jane the Virgin) című szappanos komédiaszériának az 5. évadát rendelte be a csatorna, egyes sajtóértesülések szerint ez lehet az utolsó szezonja a sorozatnak. Emellett úgy tűnik, hogy a Crazy Ex-Girlfriend 4. évados berendelése is egy utolsó szezonra szól, a CW nézőinek viszont jó hír, hogy ezeken a szériákon kívül a Dynasty is jön a 2. évadával majd, illetve a Riverdale is megkapta a maga 3. szezonját.

Nem hivatalos, hogy elkaszálták, de a katonás Valor és a Life Sentence is vélhetően befejeződik majd a jelenleg futó évad után, a gyenge nézettség miatt. A CW-nek ezeken a produkciókon kívül ott van még a The 100 és az iZombie is, de nagy meglepetés lenne, ha ezek a húzócímek hirtelen elbuknának.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei