Április 14-én (magyar idő szerint április 15-én hajnalban) megérkezik a Trónok harca várva-várt 8. évada, amelyben végre eldől a Vastrón sorsa. Az HBO minden megtett az elmúlt hónapokban azért, hogy egyetlen spoiler se szivárogjon ki. Vladimir Furdik azonban pont a magyarországi látogatása alatt a SorozatWiki jelenlétében kotyogott el néhány fontos információt az egyik közelgő nagy csatáról. A rajongók mostanában egyre hevesebben kezdték el találgatni, hogy vajon ki lesz Westeros megmentője, már ha sikerül az embereknek legyőzni az Éjkirályt. A válasz pedig, ami nagyon felkapott lett az interneten, elég meglepő. Többek szerint ugyanis Cersei Lannister döntheti el a Mások elleni háború végkimenetelét.

A Trónok harca 7. évadában Cersei arra utalt Jaime Lannisternek, hogy kisbabát vár, amely kulcsfontosságú lehet az Éjkirály ellen. Mint ismeretes, a Mások vezére időnként elfogad gyerekáldozatot, történt ez Craster esetében is, amikor a sorozat főgonosza átalakította a kezei közé került csecsemőt. A rajongók szerint épp erre a húzásra számíthatunk Cersei-től, aki feláldozza a kicsit, annak reményében, hogy az Éjkirály felhagy Westeros pusztításával és visszatér oda, ahonnan jött. Ez a húzás garantálná, hogy a nő megtartsa a Vastrónt és korlátlan hatalmát. A Trónok harcában volt már néhány durva fordulat, de a teória kitalálói szerint az ütne legnagyobbat, ha épp egy gonosz karakter mentene meg mindenkit.

A Cersei Lannistert alakító Lena Headey karrierjének mindenképp jót tenne, ha a nő végre tenne valami jót is, a hírességet ugyanis annyira nem szeretik a nézők, hogy még a rajongói találkozókon se akarnak tőle autogrammot kérni. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát