Szerda este 25 millió forintot nyert egy 27 éves játékos Gundel Takács Gábor vetélkedőjében. A Marajd talpon! eddigi 511 adása alatt csupán harmadszor nyertek ekkora összeget. Részletek a Duna közleményében:

A Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. András szerdán folytatta a játékot, ahol utolsó passzlehetőségét is elhasználta. Miután megnyerte nyolcadik párbaját már világos volt, hogy a két egymillió forintos nyeremény a két utolsó ellenfelénél lapul. András úgy döntött, hogy kockáztat, és passzlehetőség nélkül belevág a kilencedik párbajába, amit szintén megnyert.

Ezen a ponton hazavihette volna a már megszerzett 2 750 200 forintot, de bátran belevágott a tizedik, végső párbajba is. A Maradj talpon! 511 adása során eddig mindössze nyolc kihívó jutott el a tizedik összecsapásig. A stúdióban feszült percek következtek, amikor András szemtől szembe került utolsó kihívottjával, a szolnoki Maródiné Kovács Mariannával. Mindketten helyesen válaszoltak 5-5 kérdésre, a hatodik azonban kifogott Mariannán, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte a 25 millió forintos főnyereményt.

hirdetés

„András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki” – idézte fel Gundel Takács Gábor a játékot.

„Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmi alapon belevágtam az utolsó párbajba és én kerültem ki győztesen. A nyeremények megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt” – mondta Dancz András.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban