Október elején jelent meg a Fire Cannot Kill a Dragon című új könyv, amely a Trónok harca 8 évadának kulisszatitkaival foglalkozik és rengeteg izgalmas nyilatkozatot tartalmaz. James Hibberd művének van egy külön fejezete, ami a produkció felvétele alatt történt legdurvább átveréseket szedi össze. Az egyik ilyen tréfát a sorozat eredeti, 2009-ben felvett pilot epizódjának záróbuliján sütötték el, az elszenvedői pedig Sophie Turner (Sansa Stark) és Maisie Williams (Arya Stark) voltak.

“Miután leforgattuk az első pilotot, volt egy elég gonosz átverésünk a Stark-lányokat alakító Sophie Turnerrel és Maisie Williamsszel szemben. Mindketten nagyon fiatalok voltak még, bőven kiskorúak, ezért azt mondtuk nekik, hogy nem jöhetnek el a stábbulira. Ehelyett elküldtük őket a McDonald”sba, hogy tartsanak ott egy külön gyerekzsúrt. El is sírták magukat rögtön. A végén persze megengedtük, hogy a többiekkel együtt ünnepeljenek, de így is sikerült végigbőgniük az estét. Már akkor nagyon jó barátnők lettek és attól tartottak, hogy ha az HBO nem rendeli meg a folytatást, akkor lehet, hogy soha többet nem látják egymást” – mesélte a két showrunner, David Benioff és D. B. Weiss.

A széria 2009-es pilotját a stábnak újra kellett forgatnia, és kis híján tényleg nem rendelte be a csatorna a Trónok harca első évadát. Sophie Turner és Maisie Williams aggálya tehát teljesen jogos volt, de a készítők elmondása alapján a többi színész se tudta, hogy látják-e még egymást valaha. Így vélhetően nem ez volt a világ legjobb hangulatú stábbulija.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél