Vadonatúj, nagyszabású sport realityt készít a TV2 – jelentette be vasárnap este a csatorna. Az eredetileg török formátum, az Exatlon magyar változatát a Dominikai Köztársaságban forgatják majd. Bár a tévéadó nem közölte, hogy mikor indul a forgatása, vagy mikor kerül képernyőre, de utóbbi szinte biztosan 2019 tavaszán lesz. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

A formátum számos országban nagy sikert aratott, Brazília, Mexikó, Kolumbia, Románia és az Egyesült Államok után most Magyarországon indul hódító útjára. A Dominikai Köztársaságban forgatott műsorban két csapat versenyez egymás ellen: civil játékosok csapnak össze sportos hírességekkel, akik lehetnek olimpikonok, jelenlegi és egykori sportemberek, vagy éppen kiemelkedően sportos celebek.

Mindannyian csak alapos orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után utazhatnak el életük – vélhetően – legnagyobb kalandjára, a világ egyik legkeményebb versenyét teljesíteni. A játékosok egyéni teljesítményei nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. A szabadtéri akadálypályák nem várt kihívások elé állítják a szereplőket, akiknek a fizikai erőnlét mellett szükségük lesz a maximális koncentrációra, pszichés felkészültségre is. Az Exatlon Bajnokára a küzdelem végén többmilliós nyeremény vár.

hirdetés

– Az elmúlt években a formátum vásárokon egyre több jól kitalált és megvalósított sport tartalmú szórakoztató műsorral találkoztunk, így figyeltünk fel az Exatlonra is. A műsor egy egzotikus kaland reality és egy sportvetélkedő ötvözete, extra csavarként a civilek hírességekkel csapnak össze az akadálypályákon. A műsort az IKO Műsorgyártó és Acunmedya közösen készíti. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban