.

Decemberben is több vadonatúj sorozat érkezik a magyar HBO GO-ra

Írta: RaulReal | 2019. november 26. 09:00
Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, amikor a televíziós ipar jellemzően kicsit lelassul. A legtöbb sorozat szünetre megy ilyenkor, a magyar HBO GO-n azonban több premier is várja az előfizetőket. Ismét nézhetővé válik az online videotáron az egyik legviccesebb amerikai szitkom, emellett új epizódokkal érkezik egy lengyel és egy spanyol saját gyártású, HBO-s széria is.
December 2-től visszakerül a Modern család (az első képen) című népszerű amerikai sorozat az HBO GO-ra, amelyet az első résztől kezdve nézhetnek meg az előfizetők. Naponta kerül majd fel az első évadtól kezdve 2-2 szezon az online videotárra, egészen a 9. etapig. A széria 22 Emmy-díjat kapott, a legnevesebb televíziós díjátadó egyik favoritja volt éveken keresztül. A produkcióban olyan színészek karrierje virágzott fel újra, mint Ed O'Neill vagy Sofía Vergara. December 6-án érkezik az HBO GO-ra A falka harmadik és egyben évada, amely a lengyel HBO legnézettebb sorozata. A történet két migráns elfogásával indul, akik Ukrajnába akarnak szökni a Bieszczady-hegységben. Wiktor Rebrow ismét félelmetes dilemmákkal kénytelen szembenézni. Újra határőrként dolgozik, a múltja azonban továbbra is kísérti. Az európai gyártású szériák rajongóinak jó hír, hogy december 25-én az HBO GO-n bemutatkozik A szerelem sava-borsa című spanyol produkció is. Ebben két, a harmincas éveiben járó ínyencet ismerhetünk meg, akik egy mobilalkalmazás jóvoltából ismerkednek meg egymással, habár mindketten nagyot csalódtak már az online randizásban.
December 21-én jön a Rejtjelek (a második képen) negyedik évada az HBO GO-ra, melynek mind a 22 része egyszerre válik elérhetővé az online videotáron. A főszerepekben a 300 és a Válaszcsapás sztárja, Sullivan Stapleton, valamint a Thorból ismerős Jaimie Alexander láthatóak, akik ismét komoly kihívásokkal találják szembe magukat ebben a modern krimiben. A széria magyar rajongói ezzel szintre hozhatják magukat, hiszen a Rejtjelek ötödik, 13 részes évada csak 2020 közepén érkezik az amerikai NBC-re, mely a produkció utolsó etapja lesz. A Mondj egy mesét második évada is izgalmasnak ígérkezik, a klasszikus történeteket modern köntösben tálaló produkció december 6-án érkezik az HBO GO-ra, az amerikai premierrel egy időben. Az epizódok heti rendszerességgel kerülnek majd fel az online videotárra. Emellett december 9-én jön az L: Q Generation című, XXI. századi romantikus széria az első szezonjával. December 9-től pedig heti rendszerességgel kerül majd fel az HBO GO-ra a Lilly Wachowski által jegyzett A dolog folyamatban első etapja.

hirdetés

További hírek

Jövőre is képernyőre kerül az RTL Klub idei nagy visszatérő műsora

Kiderült, hogy mikor fejeződik be az egyik népszerű magyar sorozat

Megtudtuk, mikor indul a Drága örökösök 3. évada

Tényleg ingyen ki lehet próbálni a legnagyobb magyar online videotárat?Hozzászólások