Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, amikor a televíziós ipar jellemzően kicsit lelassul. A legtöbb sorozat szünetre megy ilyenkor, a magyar HBO GO-n azonban több premier is várja az előfizetőket. Ismét nézhetővé válik az online videotáron az egyik legviccesebb amerikai szitkom, emellett új epizódokkal érkezik egy lengyel és egy spanyol saját gyártású, HBO-s széria is.

December 2-től visszakerül a Modern család (az első képen) című népszerű amerikai sorozat az HBO GO-ra, amelyet az első résztől kezdve nézhetnek meg az előfizetők. Naponta kerül majd fel az első évadtól kezdve 2-2 szezon az online videotárra, egészen a 9. etapig. A széria 22 Emmy-díjat kapott, a legnevesebb televíziós díjátadó egyik favoritja volt éveken keresztül. A produkcióban olyan színészek karrierje virágzott fel újra, mint Ed O”Neill vagy Sofía Vergara.

December 6-án érkezik az HBO GO-ra A falka harmadik és egyben évada, amely a lengyel HBO legnézettebb sorozata. A történet két migráns elfogásával indul, akik Ukrajnába akarnak szökni a Bieszczady-hegységben. Wiktor Rebrow ismét félelmetes dilemmákkal kénytelen szembenézni. Újra határőrként dolgozik, a múltja azonban továbbra is kísérti. Az európai gyártású szériák rajongóinak jó hír, hogy december 25-én az HBO GO-n bemutatkozik A szerelem sava-borsa című spanyol produkció is. Ebben két, a harmincas éveiben járó ínyencet ismerhetünk meg, akik egy mobilalkalmazás jóvoltából ismerkednek meg egymással, habár mindketten nagyot csalódtak már az online randizásban.

December 21-én jön a Rejtjelek (a második képen) negyedik évada az HBO GO-ra, melynek mind a 22 része egyszerre válik elérhetővé az online videotáron. A főszerepekben a 300 és a Válaszcsapás sztárja, Sullivan Stapleton, valamint a Thorból ismerős Jaimie Alexander láthatóak, akik ismét komoly kihívásokkal találják szembe magukat ebben a modern krimiben. A széria magyar rajongói ezzel szintre hozhatják magukat, hiszen a Rejtjelek ötödik, 13 részes évada csak 2020 közepén érkezik az amerikai NBC-re, mely a produkció utolsó etapja lesz.

hirdetés

A Mondj egy mesét második évada is izgalmasnak ígérkezik, a klasszikus történeteket modern köntösben tálaló produkció december 6-án érkezik az HBO GO-ra, az amerikai premierrel egy időben. Az epizódok heti rendszerességgel kerülnek majd fel az online videotárra. Emellett december 9-én jön az L: Q Generation című, XXI. századi romantikus széria az első szezonjával. December 9-től pedig heti rendszerességgel kerül majd fel az HBO GO-ra a Lilly Wachowski által jegyzett A dolog folyamatban első etapja.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát