Ugyan az őszi premieráradatnak már vége, de a VIASAT6 télre se hagyja nézőit újdonságok nélkül. November 24-én csütörtökön indul a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet vadonatúj 3. évada, bár sajnos elég későn, 23:05-kor, jó hír viszont, hogy dupla epizódot vetítenek. Az friss szezonban új kollégákkal ismerkedhetünk meg a régi ismerős arcok mellett. Az évad 23, egyenként 20-25 perces részből áll és a tengerentúlon a 2015/2016-os szezonban futott. A széria legújabb, 4. etapja szeptember 20-án startolt Amerikában.

A következő hét kedden, november 29-én érkezik, szintén dupla epizóddal este 10-től a Grimm 5. évada. Az etap tavaly októbertől idén májusig futott az amerikai NBC csatornán, 22 résszel. A sorozatot berendelték egy 6. és egyben utolsó évadra, mely csupán 13 epizódból fog állni és 2017 januárjában indul majd a tengerentúlon.

November 30-án, szerdán este 10-től – ugyanúgy dupla dózisban – jön A zöld íjász 1. évada, 23 résszel. A szériát az RTL Klub kezdte vetíteni még 2013-ban, ám a második etap után majd két évet kellett várni a folytatásra.

hirdetés

Végül pedig december 2-án, pénteken 22:00-kor, rögtön két résszel indít a Vikingek legújabb, 4. évada, melyet idén februárban vetített a History Channel Amerikában. Az eddigiektől eltérően ez az etap 20 részből fog állni, melyet két részletben mutatnak be a tengerentúlon. Az első 10 epizód februártól áprilisig futott, a folytatása pedig november 30-án indul a History-n. Jó hír, hogy még márciusban a History berendelte a széria 5. szezonját, mely szintén 20 részből fog állni.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna