Augusztus 28-án, hétfőn váltott a TV2 és az RTL őszi műsorrendre. Kedden itt írtunk az első nap eredményeiről, melyben fölényesen nyert az RTL Klub. Kedden és szerdán nem volt nagy változás, a Séfek séfe és a Drágám, add az életed!, valamint a TV2 egész estéje kicsit javult, a Survivor és az RTL Klub meg egy kicsit visszaesett, de még így is hatalmas fölényben volt az utóbbi csatorna. Tegnap azonban bezuhant az RTL Klub nézettsége és a TV2-é is lecsökkent.

A Survivor 21,4%, 18,2%, 18,3% után tegnap csak 15,6 százalékos közönségarányt ért el a 18-49-es korcsoportban, mely nagyon kevés. A Séfek séfe viszont 9,5%, 11,4%, 11,5% után csütörtökön 13,2 százalékos közönségarányt szállított.

Nyilván pár nap után még nem lehet következtetéseket levonni és ebben az is benne lehet, hogy az utolsó nyári meleg napok miatt a fiatalok kevésbé tévéznek és nagyon erős volt a Tények. Azonban ha a jövő héten nem javul a Survivor nézettsége, akkor gondban lesz a csatorna. Tegnap megzuhant az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt, valamint csökkent az Áll az alku és a Drágám, add az életed! nézettsége is. Ez viszont egyértelműen a focinak tudható be.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna