A Fargo 2014-ben debütált az amerikai FX-en, a sorozat története a Coen testvérek 1996-os, azonos című filmjén alapszik. Noah Hawley produkciója antológia lett, vagyis az évadok jórészt függetlenek, néhány karakter és persze a havas helyszín köti őket össze. Az alkotás feketehumoráról és különösen erőszakos jeleneteiről ismert, eddig olyan sztárok szerepeltek benne, mint Martin Freeman (Sherlock), Jesse Plemons (Breaking Bad), vagy éppen Ewan McGregor (Star Wars).

Az elmúlt napokban még zajlottak a Fargo 4. évadának felvételei, melynek főszereplője a stand-uposként híressé vált Chris Rock lesz. Az egyre terjedő koronavírus-járvány miatt azonban az FX egyik pillanatról a másikra leállította az összes produkciója munkálatait. A rendkívül népszerű kábeles sorozat utolsó részeit tehát nem sikerült befejeznie a stábnak, így bejelentették, hogy a Fargo április 19-ére tervezett premierjét elhalasztják.

Hazánkban a szériát az AMC vetíti, az amerikai premierhez képest mindössze néhány órás csúszással szokott a magyar csatorna olyan címeket bemutatni, mint a Fear The Walking Dead, a The Preacher, vagy éppen a Fargo. A döntés miatt természetesen a magyar premier is csúszni fog.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna