Augusztus 27-én, szombaton 18:50-kor indul a ValóVilág powered by Big Brother az RTLII-n. A műsor két házigazdája Nádai Anikó és Istenes Bence lesznek. Az RTL Magyarország ma délelött bemutatta a sajtó számára a felújított villát, mely egy csónakházat formál meg. A játékosok 30 alattiak lesznek, akik közül 8-an a hétvégén, 4-en pedig később költöznek be. Arról, hogy mi változik az új VV-ben, az RTL drámai és szórakoztató műsoraiért felelős igazgatót kérdeztük.

„ValóVilág powered by Big Brother a címe, mely nem véletlen. A világ két legjobb beköltözős napi reality műsora összefog és igyekszik egy még jobb műsort csinálni. Kiemelném azt is, hogy Anikó lett az egyik műsorvezető. Végre megtörtént a spirális összezáródás, amikor egy szereplőből a tehetsége okán műsorvezető válik, de mégis a ValóVilágnak köszönheti. Az jó, ha fel tudunk mutatni olyan embereket, akik később leraknak valamit az asztalra. Majka volt az első ilyen és talán Anikó a következő. Persze nemcsak ők ketten voltak, de náluk egyértelműen egy pozitív médiakarrier látszik” – mondta Herman Péter a SorozatWikinek.

hirdetés

A szakember ezen kívül kiemelte, hogy idén is teljesen megújult a villa, melyet fotók formájában most be is mutatunk: (Fotók: RTL Klub)










hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna