.

Csak jövőre érkezik az egyik ismert sorozat folytatása

Írta: AJ | 2018. szeptember 13. 21:43
2017 szeptemberében, a nemzetközi premierrel egy időben indult a hazai AXN-en is a csatorna saját gyártású szériája, az Elfeldve. A Castle egykori sztárjának, Stana Katic főszereplésével készült thrillersorozat első évada tíz részes volt, és szerepelt benne többek között Patrick Heusinger is, akivel exkluzív interjút készíthettünk. A folytatást jelenleg is forgatják Bulgáriában, és az AXN-t üzemeltető Sony Pictures Television ma bejelentette, hogy az Elfeledve második szezonja 2019-ban tér vissza a képernyőkre, így Magyarországon is csak jövőre debütálnak az új epizódok. Részletek a tévécsatorna közleményében:
Az Elfeledve középpontjában az FBI ügynök, Emily Byrne áll, akit a Castle sorozatból és a Quantum csendjéből is ismert Stana Katic alakít. A különleges ügynök éppen Boston egyik leghíresebb sorozatgyilkosát üldözi, amikor nyom nélkül eltűnik. Halottnak nyilvánítják, de 6 évvel később félholtan megtalálják egy faházban. A gond csak az, hogy Emilynek nincsenek emlékei az időszakról, amikor eltűnt. Hazatérve szembesül vele, hogy férje újranősült és fiát egy másik nő neveli, ha pedig mindez nem lenne elég, hamarosan új gyilkosságok közepén találja magát. A második évadban bántalmazója lenyomozása és meggyilkolása után Emily azon dolgozik, hogy normális kapcsolatot alakítson ki a fiával, Flynnel és volt férjével, Nick-kel. A nyomozással kapcsolatos rögeszméjének köszönhetően azonban ismét egy olyan sorozatgyilkos és összeesküvés nyomára bukkan, amely már nemcsak a családjára, hanem valami sokkal többre jelent fenyegetést.
Az Elfeledve a Sony Pictures Television megrendelésére készült, gyártója a Masha Productions. A sorozatot az AXN-en és egyéb Sony csatornákon sugározzák, Latin-Amerika és Európa kiválasztott területein. A sorozat rendezője Oded Ruskin (False Flag), aki Julie Glucksman, Stana Katic és Maria Feldman (False Flag, Fauda) mellett vezető produceri feladatokat is ellátott a produkcióban. A műsor készítője Matt Cirulnick és az eredeti forgatókönyv írója, Gaia Violo. Matthew Le Nevez és Natasha Little a második évadban csatlakoznak a szereplőgárdához. Le Nevez Cal Isaac szerepét játssza majd, egy kemény, mégis lehengerlően laza természettel megáldott ex-tengerészgyalogos szerepébe bújik. Cal jól ismeri a belső démonokat, amikkel Emily küzd, és a főhősnő hűséges társának bizonyul. Little testesíti meg Julianne Gunnarsen különleges ügynök karakterét, egy rendkívül okos, titokzatos, gyönyörű és hatékony, ám meglehetősen rideg FBI profilozót, aki egy a várost sújtó terrortámadás után csatlakozott a Boston FBI helyszínelőihez. A sorozatban szerepel még Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni, és Neil Jackson.


További hírek

Gyerekversenyzőkkel tér vissza az egyik ismert tehetségkutató műsor

Vasárnap este visszatér az RTL egyik népszerű műsora

Az M1-től igazolt új időjárás-jelentőt a TV2

Mégsem rakja be Palik László műsorát a TV2 az X-Faktor ellenHozzászólások