Másfél hét titkolózás után ma 19 óra előtt pár perccel jelentették be, hogy A Piramis új adásával indítja az őszt a TV2. Az RTL Klubon új évaddal folytatódó Nyerő Páros ellen a Stohl András vezette vetélkedő lesz látható hétköznap esténként. Az azonban csak most derült ki, hogy a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest ellen milyen műsort is sugároz majd a TV2-n. A csatorna augusztus 27-én A Piramis mögött indítja el a MasterChef VIP-t.

Még márciusban érkezett a hír, hogy az egykoron a VIASAT3-on két évadot is megélt gasztroreality, a MasterChef a TV2-n tér vissza. Május elején derült ki, hogy a csatorna a műsor celebes változatát készíti el, majd a hónap végén bejelentették, hogy Ördög Nóra lesz a házigazda. A két zsűritag Nyíri Szása és Mizsei János lesznek.

A versenyzők között ott lesz Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna