Az Egynyári kaland 2015-ben az egyik legkellemesebb hazai sorozat volt, melyhez nagyban hozzájárul a szerethető karakterek mellett az is, hogy a története a Balatonnál játszódott. Bár a nézők körében sikeres volt a sorozat, a folytatásra mégis két évet, egészen idén május kellett várnunk. Ezért is lehet jó hír a rajongók számára, hogy a következő szezon egy év kihagyással, már jövőre képernyőre kerül.

Az MTVA ugyanis berendelte az Egynyári kaland harmadik évadát, amelyet már június 15-én elkezdtek forgatni. A legnagyobb változás az új etapból, hogy a fő helyszín már nem a Balaton lesz, ugyanis a történet a tó mellett még Hévízen és a fővárosban játszódik majd. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mely szereplők térnek vissza a folytatásra, és kiktől kell elköszönnünk, az azonban már biztos, hogy több új karakterrel bővül a csapat.

Az új szereplőket Piti Emőke, Fehér Balázs Benő, Szalay Bence, Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs alakítják majd. A készítő stáb azonban változatlan marad. Az új részeket is Zomborácz Virág írja és rendezi, munkáját Szabó Borbála, Bárány Márton és Akar Péter segíti. A második évad forgatásán kint járt a SorozatWiki, beszámolónkat itt olvashatjátok. (Fotó: Piti Marcell)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát