.

Botrányos dokumentumfilmmel és sorozatpremierekkel jelentkezik áprilisban a magyar HBO

Írta: RaulReal | 2019. március 14. 21:11
Április elejétől kezdve az HBO több új sorozatot is képernyőre tűz, illetve sikercímei folytatását is elhozza a magyar nézőknek a kábelcsatorna. Az alelnöktől kezdve új évadokkal jelentkezik többek között a Barry és A tó tükre, de emellett bemutatkozik a hatalmas botrányt kavart, Michael Jacksonról szóló Neverland elhagyása című dokumentumfilm is. Napjaink legjobb politikai szatírája egyértelműen Az alelnök (Veep), amely főszereplőjét, Julia Louis-Dreyfust a legismertebb tévésztárok közé emelte. A produkció igazi kritikuskedvenc, az elmúlt évek díjátadóin is sikerrel szerepelt. A rajongóknak rossz hír, hogy a 7. évad lesz az utolsó, a szezonpremier viszont már április 1-jén 21:00-kor bemutatkozik az HBO-n. A magyar nézőknek sokat kellett várniuk a folytatásra, az előző etapot ugyanis elég régen, 2017. áprilisában tűzte képernyőre.
A Barry első szezonja tavaly március végén debütált a magyar HBO-n, a produkció pedig egyike lett a csatorna legjobb új vígjátékainak. A történetben egy bérgyilkos rájön, hogy megunta az öldöklést, ezért inkább elmegy színházi színészetet tanulni, egy amatőr társulatban. Természetesen a bűnözői múltat nem egyszerű a háta mögött hagyni, ezért is izgalmas, hogy az április 1-jén 21:30-kor az HBO-ra érkező 2. évadban milyen bonyodalmak várnak Bill Hader karakterére. Április 10-én és 11-én, két részletben mutatja be 20:00-tól egy maratoni adás keretein belül az HBO saját gyártású dokumentumfilmjét, a Neverland elhagyását, amely világszerte óriási botrányt kavart. A produkcióban két férfi nyilatkozik arról megdöbbentő részletekkel, hogy gyerekkorukban mit művelt velük az ismert énekes, Michael Jackson. A film felkavarta az állóvizet, a korábban is pedofilbotrányba keveredett, 2009-ben elhunyt sztár több dalát is bojkottálni kezdték a rádiók, többek között a BBC is. Április 15-én, hajnali 3:00-kor pedig megérkezik a Trónok harca várva várt 8. szezonja, amelyet az amerikai adással egy időben, magyar felirattal vetít az HBO. A tavaszi premierek közül egyértelműen ez a legjobban várt évadkezdés, amely izgalomban tartja jelenleg a sorozatrajongókat.
A tett (The Act) című antológiaszéria, mely valós alapokon nyugszik, április 21-én érkezik az HBO3-ra, de a történelmi szériák rajongóinak is van egy jó hírünk, a Gentleman Jack című brit-amerikai koprodukció április 23-án jön az HBO-ra. A tó tükre április 24-én folytatódik a 2. szezonjával az HBO3-on. A produkció főszereplője Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje), aki ezúttal Ausztráliában nyomoz egy meggyilkolt kínai prostituált ügyében. A tó tükre hosszú idő után tér vissza, hiszen 2013-ban került képernyőre a The Killing utódjának tartott krimi első etapja. Április 24-én a misztikus sorozatok rajongói az HBO3-n találhatnak jó szórakozást maguknak, érkezik ugyanis a Rosewell: New Mexico első szezonja, mely jól ismert alapokra építkezik. Szintén az HBO3-on debütál április 26-án a Csodatévők, ebben a Mennyországot láthatjuk, mint munkahelyet, ahol Steve Buscemi játssza Istent, Daniel Radcliffe pedig egy unott alak, aki fohászokat teljesít. A feketehumor kedvelőit szólítja meg az Arthur törvénye, mely április 26-án jön az HBO-ra és legalább annyi humoros jelenetet ígér, mint a Csodatévők.


További hírek

Jövő héten szünetre küldi az egyik legismertebb sorozatát az RTL Klub

Újabb műsorváltozás: az RTL fegyverével támad szombaton a TV2

Sorozat miatt kapott bírságot az RTL Klub

Hétfőn legyőzte a Séfek séfe a Nyerő Páros évadnyitójátHozzászólások