A nemrég szárnyra kapott pletykák után az AMC hivatalosan is bejelentette, egy új The Walking Dead sorozaton dolgoznak. A produkció főszereplője két fiatal lány lesz, akik már a zombik által uralt, posztapokaliptikus világban nőttek fel. Az első évad 10 részes lesz, nyáron kezdik forgatni Virginiában és 2020-ban kerül képernyőre. A The Walking Dead 2010 októberében indult el az AMC műsorán, idehaza az RTL Spike-on fut, a 9. évada pedig nemrég fejeződött be.

A produkció első testvérszériája 2015 nyarán mutatkozott be, a magyar AMC-n is vetített Fear The Walking Dead a Los Angelesben tomboló járvány első napjait mesélte el, később olyan változatos helyszíneken játszódott a széria, mint egy, a tengeren evickélő hajó, vagy éppen Mexikó. A frissen bejelentett The Walking Dead széria tehát már a harmadik a sorban, melynek Scott M. Gimple és Matt Negrete lesznek a készítői.

Az AMC komolyan tervez a zombis franchise-zal, nemrég azt nyilatkozták, hogy még legalább 10 évig képernyőn tartanák a képregényadaptáció világát. Emellett bejelentették, hogy a 9. évadban kiírt Andrew Lincoln (Rick Grimes) főszereplésével érkezik egy különálló filmtrilógia, amely az egykori főszereplő sztoriját fejezi be.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban