Sok év után tavaly ősszel újraindított heti magyar sorozatot az RTL Klub. A Válótársak 1. évad csütörtökön ért véget a csatornán és hatalmas siker volt, hétről-hétre a legnézettebb műsorok közzé került. Jó hír, hogy az RTL Klub a magas gyártási költségek ellenére berendelte a sorozat 2. évadát, melyen már dolgoznak is a tévéadónál. Részletek a csatorna közleményében:

2015 november közepén indult el a Válótársak című, dramedy műfajű filmsorozat az RTL Klubon, a főszerepekben Balsai Mónival, Gubás Gabival, Földes Eszterrel, Stohl Andrással, Scherer Péterrel és Lengyel Tamással. A nézők hamar megkedvelték a sorozatot, ezt mutatja, hogy folyamatosan csatornaátlag feletti nézettséggel futott csütörtök esténként, átlagosan több, mint 22 százalékos közönségarányt elérve a kereskedelmi célcsoportban, toronymagasan nyerve sávját. Így nem is volt kérdés, hogy az RTL Klub szeretne második évadot is.

„A Válótársak hazai gyártású sorozatként arányaiban nagyobb költségből valósul meg, mint egy-egy vásárolt tartalom, ezért a nagy amerikai sorozatokhoz kell hasonlítani a nézettségi adatait. Mind a tíz epizód állta a versenyt, a Dr. Csonttal és a Mentalistával van egy szinten, sőt, folyamatosan csatornaátlag feletti nézettséget produkált. De nemcsak nálunk, Hollandiában, az eredeti verziójában is népszerű a sorozat, ott már a sokadik évad fut a képernyőn, ebből az is következik, hogy van a sorozatnak több évada és már el is kezdtük a tárgyalásokat a jogtulajdonossal a folytatásról, sőt, már annyira előrehaladott állapotban vagyunk ezzel, hogy megnyugtathatom a sorozat rajongóit és egyben örömteli bejelentést tehetek: lesz második évada a Válótársaknak” – árulta el Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban