A per, amiben a széria két főszereplője Emily Deschanel és David Boreanaz illetve a Dr. Csont alapjául szolgáló regény-sorozat írója, Kathy Reichs dollármilliókért perlik a 20th Century Fox anyavállalatot és a sorozatot Amerikában vetítő FOX csatornát, már december óta zajlik. Azóta januárban érkezett utoljára hír a sorozatról, amikor a FOX egyik vezetője, Dana Walden, a TCA eseményen azt nyilatkozta, hogy „Nem csináljuk a sorozatot David és Emily nélkül. Így a jelenlegi tárgyalások arról szólnak, hogy folytatjuk-e a sorozatot és azt jelentjük be, hogy a 12. évad lesz az utolsó, vagy pedig már a 11. évaddal véget ér a széria”.

Pár órája derült ki, hogy a FOX egyszerre berendeli egy új évadra, de egyben el is kaszálja a sorozatot. A Dr. Csont kap egy utolsó 12. évadot, ami viszont már csak 12 részes lesz. Ezt a záró etapot egyébként a két főszereplő, Emily Deschanel és David Boreanaz harcolta ki a FOX-nál. A szerződésük a mostani 11. évadban lejár, ám kijelentették, hogy rendes lezárást akarnak adni a rajongóknak.

Jonathan Collier és Michael Peterson – akik 2015/16-os szezonban foglalták el a főnöki széket a sorozat gyártói csapatában – örömmel nyilatkozták, hogy most már a 11. szezon vége is ennek megfelelően kerül majd megírásra. A következő szezon pedig csakis a széria lezárásáról fog szólni. A sorozat most négy hónapos szünetét tölti a tengerentúlon, ahol az utolsó leadott rész december közepén volt, míg a folytatás csupán április közepén kerül majd a képernyőkre. Itthon a produkció az RTL Klub egyik legsikeresebb sorozata, így nem csak a rajongók, hanem a csatorna vezetői sem örülhetnek a hírnek.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre