A BBC táncos showműsora, a Dancing with the Stars 2004-ben indult Nagy-Britanniában, a formátumot eddig 58 országban értékesítették, a népszerűségét pedig az is igazolja, hogy Amerikában már a 28. évada került képernyőre. A Sztárban sztár ma esti adásában hatalmas bejelentéseket tettek, kiderült, hogy Stohl András mellett az RTL egyik legismertebb arca és műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna lesz a Dancing with the Stars – Mindenki táncol egyik házigazdája. Az új produkcióban népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. Till Attila ma este azt is elárulta, hogy a Paula és Paulina korábbi főszereplője, a világszerte ismert szappanopera-sztár Gabriela Spanic is versenyezni fog a műsorban, akinek partnere Andrei Mangra lesz.

A TV2 showműsorában 12 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Gabriela Spanic és Andrei Mangra mellett táncparkettre lép Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra.

A Dancing with the Stars – Mindenki táncol zsűrijét is bejelentették ma este, akik Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője és korábbi versenytáncos, Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok, Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc világbajnok, a korábban a TV2-n látható Megatánc győztese, és Schiffer Miklós, nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó lesznek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban