A Konyhafőnök VIP az elmúlt évek egyik legsikeresebb műsora, így nem meglepetés, hogy az RTL idén is új évadot készít belőle. A gasztro reality november 11-én tér vissza az RTL Klubra “Terítéken a sztárok!” alcímmel. A médiavállalat ezen kívül azt is bejelentette, hogy kik lesznek azok a celebek, akik főznek a 2019-es szezonban. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Fordulatokban ezúttal sem lesz hiány! Idén nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára! A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

Az új VIP évadban a Válogató hét is izgalmas új fordulatokat hoz. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, mitöbb a versenyzőkre talán a műsor történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár: hiába kapnak kötényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen most a séfek akár el is vehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik.

hirdetés

A Konyhafőnök VIP idei térítékén a következő sztárok szerepelnek: Cinthya Diktátor, Cooky, Császár Előd, Cserpes Laura, Delhusa Gjon, Demeter Alexandra, Domokos László, Gajdos Tamás, Gerendásy “ÉNB Teo” Gábor, Gesztesi Máté, Görgényi Fruzsina, Kammerer Zoltán, Kiss “ÉNB Bécy” András, Kiss Péter Balázs, Lukács Mikike, Mihalik Enikő, Molnár Andrea, Nagy Bogi, Nagy “VV Leo” Zsolt, Nyári Dia, Oláh Gergő, Rippel Feri, Róka Adrienne, Rubint Réka, Sánta László, Sipos Tamás, Solti Ádám, Somorjai “Miss Bee” Ilona, Sztarenki Dóra, Taka, Tihanyi “ÉNB Karesz” Péter, Vámosi Viktória, Varga Győző, Vasvári Vivien, Verebes Linda, Völgyi Zsuzsa.

Mindenkinek tehát a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy végleg meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, hogy ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban