Sebestyén Balázs ismét próbára teszi néhány celebpár kapcsolatát, a Nyeró Páros 3. évadában. A sztárpárshow még idén visszatér a képernyőre, melynek egyik újdonsága az lesz, hogy Kabát Péter játékmesterként segíti majd a műsorvezető munkáját. A reality új etapjában ezúttal 8 pár költözik majd össze, hogy kiderítsék, ki közülük a Nyerő Páros. Eddig csak azt lehetett tudni, hogy Istenes Bence és Csobot Adél biztosan a versenyző párok között lesznek, most viszont kiderült, kik szerepelnek még rajtuk kívül az RTL Klub népszerű műsorának folytatásában.

Kocsis Dénes, az Operettház színésze és menyasszonya, a pszichológusként dolgozó Mészáros Petra, Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, a Konyhafőnök zsűrije és festőművész felesége Sárközi Éva, valamint Fésűs Nelly színésznő és férje Vajtó Lajos üzletember is szerepelnek majd a Nyerő Páros harmadik szezonjában. Rajtuk kívül a műsorban feltűnik még a modellpár, Kéri Krisztián és Lóránth Eni, valamint a Carbonfools egykori frontembere, Fehér Balázs és párja, Dr. Monda Eszter tudományos munkatárs. A korábban sportrealityben is szereplő Sáfrány Emese légtornász-oktató és párja, a fociedző Hornyák Ádám, valamint Fluor Tomi és kedvese, az énekes-dalszerző Szabó-Sarkadi Emese is színesítik majd a sztárpárshow új etapját.

A Nyerő Páros 3. évadának pontos premierdátumát még nem jelentette be az RTL Magyarország, amint kiderül, beszámolunk róla.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél